MENIU

Imagini de la TRAGEDIA AVIATICĂ DIN APUSENI. Ce au VĂZUT PASAGERII ÎN MOMENTUL PRĂBUŞIRII

Avion prăbuşit în judeţul Cluj

TRAGEDIA AVIATICĂ DIN APUSENI O filmare aeriană de la locul în care a aterizat forţat avionul pilotat de ADRIAN IOVAN a fost realizată de site-ul Alba24.ro, în aceleaşi condiţii meteorologice cu cele existente în momentul producerii accidentului pe vârful Petreasa.

AVION PRĂBUŞIT ÎN JUDEŢUL CLUJ O aeronavă care a plecat, luni după-amiază, de la Bucureşti spre Oradea, şi care îl avea la bord un echipaj medical, printre care şi pe purtătorul de cuvânt la Spitalul Elias, dr. Valentin Calu, a fost nevoit să aterizeze forţat în judeţul Cluj. AVIONUL PRĂBUŞIT era pilotat de Adrian Iovan, care a murit. 

"Într-un moment cu condiţii meteorologice identice cu cele de luni după-amiază, când avionul pilotat de Adrian Iovan a fost nevoit să aterizeze forţat pe vârful Petreasa, între brazi, Alba24.ro a filmat zona de la înălţime, pentru a putea arăta exact ceea ce au văzut pasagerii avionului în momentul în care acesta s-a prăbuşit", informează sursa citată în descrierea imaginilor.

Un avion medical s-a prăbuşit. PILOTUL ADRIAN IOVAN A MURIT: "A rămas încarcerat în avion" UPDATE

Pilotul Adrian Iovan şi o studentă în anul V la Institutul de Medicină Militară din Bucureşti şi-au pierdut viaţa după ce avionul de mici dimensiuni de tip BN2, la bordul căruia se afla un echipaj medical, a aterizat forţat, luni după-amiază, într-o zonă muntoasă accidentată, la peste 1.400 de metri altitudine, la graniţa judeţelor Cluj şi Alba. Unul dintre medicii din aeronavă a reuşi să sune la 112, la ora 16.16, anunţând incidentul.