MENIU

Imagini APOCALIPTICE. Potopul s-a abătut asupra Brăilei: copaci căzuţi, maşini distruse

Furtuna de marţi după amiază a produs efecte devastatoare asupra Brăilei: copaci doborâţi de vânt, acoperişuri smulse şi aruncate pe trotuare şi mai multe persoane rănite. Din nefericire, una dintre persoanele rănite grav a decedat la spital.

Pe mai multe străzi din Brăila copacii au fost doborâţi de vântul puternic, dar şi mai multe acoperişuri ale unor imobile au avut de suferit dupa ce bucăţi de tablă şi-au luat zborul. Tot aşa, mai mulţi copaci căzuţi au rănit mai multe persoane. 

Potrivit informaţiilor oferite de autorităţile brăilene, problemele cele mai mari s-au înregistrat în staţiunea Lacu Sărat, acolo unde un copac doborât de vânt a căzut pe două persoane. Una dintre acestea a scăpat cu răni superficiale, în timp ce cealaltă a ajuns la UPU Brăila, fiind inconştientă când a fost preluată de un echipaj al ambulanţei, scrie Info Brăila. 

Ulterior, aceasta, o femeie, a decedat la spital, din cauza leziunilor grave suferite.

Un alt barbat a fost rănit după ce peste maşina în care se afla s-a prăbuşit un copac, el fiind scos din autoturismul avariat de către poliţiştii aflaţi în apropiere.