MENIU

Imaginea postată de Mark Zuckerberg pe Facebook este ușor terifiantă

O imagine postată de fondatorul și CEO-ul Facebook Mark Zuckerberg pe pagina sa dă fiori. 

Mark Zuckerberg a fost prezent la lansarea noului Samsung Galaxy și a anunțat o colaborare Facebook-Samsung pentru dezvoltarea dispozitivului de realitate virtuală Gear VR. 

Samsung Electronics a lansat anul trecut primul dispozitiv Gear VR dedicat consumatorilor, "ochelarii" ce permit vizionarea aplicatiilor de realitate virtuala cantarind 310 grame.

Dispozitivul functioneaza doar cu telefoanele Note 5, Galaxy S6, S6 edge si S6 edge+.

Interfata tactila a lui Gear VR a fost imbunatatita si le ofera utilizatorilor un control mai precis in timp ce acestia se bucura de o selectie de filme, jocuri si clipuri video 360 disponibile pe Gear VR. Samsung Gear VR va fi disponibil in culoarea Frost White.

O poză postată de Zuckerberg pe Facebook însă i-a pus pe gânduri pe mulți internauți. Imaginea îl surprinde pe fondatorul rețelei de socializare în timp ce merge spre scenă pentru a vorbi, în timp ce toți oamenii din sală au ochelarii Gear VR pe ochi, fiind conectați la realitatea virtuală.

Cred că imaginea este "ușor terifiantă" a comentat un utilizator al site-ului Reddit. Imaginea este una dintre cele mai populare pe Reddit, iar mulți comentatori au fost de acord cu comentariul inițial. 

Planul lui Zuckerberg de dominare a lumii este acum complet, a glumit un alt utilizator.