MENIU

Imagine oficială! Acesta este noul Samsung Galaxy S8

Samsung Galaxy S8
S8

A apărut prima fotografie oficială a noului smartphone Galaxy S8 pe care sud-coreenii de la Samsung îl vor lansa pe 29 martie.

O fotografie oficială a noului smartphone pe care sud-coreenii îl vor lansa pe 29 martie a ajuns pe internet. Imaginea a fost publicată de cunoscutul blogger Evan Blass, care afirmă că aceasta face parte din pachetul de promovare pentru noul telefon Galaxy S8, relatează GadgetReport.ro.

Fotografia confirmă faptul că telefonul va avea un ecran întins pe aproape toată partea frontală a telefonului şi că butonul de Home va deveni unul virtual.

GadgetReport.ro relata, recent, că Samsung Galaxy S8 va fi disponibil în două variante. Versiunea standard Galaxy S8 va avea un ecran de 5.8 inchi, în timp ce Galaxy S8 Plus (s-a renunţat la brandul Edge) va include un display Super AMoled de 6.2 inchi.

În ambele variante, telefonul va fi propulsat de procesoarele Samsung Exynos 8895/Qualcomm Snapdragon 835 (in functie de regiune) şi 4GB/6GB.

Samsung Galaxy S8 va rula sistemul de operare Android 7.1.1 Nougat de pe un spaţiu de stocare de 64GB UFS 2.1, extensibil prin microSD până la 256GB.

Când va ajunge telefonul în România, la ce preţ, şi ce alte specificaţii are smartphone-ul, aflaţi de pe GadgetReport.ro

Mai multe articole despre:
Samsung Galaxy