MENIU

Ilie Năstase şi Ciprian Marica au ajuns la cuţite! Fostul tenismen, acuzații grave: „Omul ăsta trebuie să facă pușcărie”

Ilie Năstase, acuzații grave la adresa lui Ciprian Marica

Ilie Năstase şi Ciprian Marica au ajuns la cuţite. Asta deși erau prieteni vechi, iar Marica este nașul de cununie al fostului mare tenismen. llie Năstase i-a făcut plângere penală fostului său partener de afaceri pentru fals în acte după ce l-ar fi scos din propria fundaţie. Marica spune că acuzaţiile sunt la limita ridicolului. 

„Din ce am înțeles de la avocați, este un grup infracțional. În 2018, la solicitarea lui, am încheiat un contrat pentru un teren de fotbal. Marica s-a obligat să facă tot, și tribuna, ce era pe acolo. Când am văzut că nu face nimic, i-am atras atenția și de aici a început totul. De multe ori i-am spus: Cipriane, ce faci acolo, caut pe alcineva... El se tot lăuda că e terenul lui. La un moment dat mi-a spus că vrea să intre și el în fundație. Nu știu ce a făcut, dar judecătoarea de la sector 1 i-a spus că nu poate să fie membru fondator. S-a adus cu aceeași cerere la alt sector și a reușit.

M-am trezit la o ședință că eu sunt doar membru onorific, eu m-am rdicat de la masă și am plecat pentru că mi-am dat seama că mi-a furat fundația. (...) Am fost prieteni, nu mai suntem. Vreau să vedem cum s-a furat fundația asta. El și-a băgat toată familia în fundație și m-a dat pe mine afară. Asta înseamnă înșelăciune, uz de fal. El crede că a căpat de mine.

E un mincinos, e un hoț, că nu știu cum să-i spun altfel. Duce în eroare pe toată lumea. Omul ăsta trebuie să facă pușcărie pentru ce a făcut”, a spus Ilie Năstase, sâmbătă, la Realitatea PLUS.

Ciprian Marica nu a putut fi contactat pentru un punct de vedere, însă el a spus cu alte ocazii că acuzaţiile sunt la limita ridicolului. 

Mai multe articole despre:
ilie nastase ciproan marica fundatie