MENIU

Ilie Năstase: prima reacţie după ce a divorţat

Ilie Năstase a divorţat oficial de Brigitte. Despărţirea a fost confirmată de Judecătoria sectorului 1. Cei doi foşti soţi au pus punct unei căsnicii de 8 ani în doar 10 minute.

Iniţial, Brigitte l-a ţinut în joc de glezne pe fostul tenismen, refuzând să-i ofere divorţul. Într-o discuţie la miezul nopţii, femeia de 41 de ani a decis, totuşi, să-l lase liber pe fostul partener.

"Nu am vrut să mai divorţez de Ilie, însă el m-a sunat în noaptea de dinaintea divorţului, mai precis la ora 2.00, şi m-a rugat frumos să îl iert şi să încheiem totul pentru că a întâlnit şi el o fată şi că vrea să înceapă o viaţă nouă şi să fie liniştit şi fericit. Pe mine m-au atins vorbele lui şi am hotărât cu avocatul să ducem acţiunea până la capăt", a spus Brigitte pentru Click.

"Am divorțat, cam așa! Sunt liber! N-avem ce să împărțit, nu e niciun partaj. Nu știu dacă o să mă însor iar, de-abia m-am împrietenit cu ea. Și Ioana a mai fost căsătorită", a reacţionat Ilie Năstase (72 ani) pentru Libertatea, referindu-se la noua lui iubită, care este cu 30 de ani mai tânără.

Mai multe articole despre:
ilie nastase a divortat