MENIU

Ieșeancă înțepată de un SCORPION, după ce a cumpărat banane. Autoritățile sunt în alertă – VIDEO

 Autoritățile sunt în alertă după ce o ieșeancă a ajuns la urgențe, înțepată de un scorpion care s-ar fi ascuns, cel mai probabil, într-un mănunchi de banane. Pornind de la relatările victimei, Direcția Sanitar Veterinară, dar și Direcția pentru Sănătate Publică au declanșat o anchetă.

Autoritățile au fost sesizate pentru a stabili cu exactitate modalitatea în care scorpionul ecuadorian a ajuns la Iași, una dintre posibilitățile luate în calcul fiind un supermarket, de unde femeia a cumpărat bananele, potrivit 7iasi.ro.

După câteva ore, victima a observat o iritație, ca și cum că a fost înțepată sau mușcată, fără să-și dea seama despre ce vietate ar putea fi vorba. După câteva ore, o rudă a găsit scorpionul, viu, în casă și l-a pus într-un pahar.

În aceste condiții, temându-se că mușcătura sau înțepătura ar putea fi periculoasă, victima s-a prezentat la secția de primiri-urgențe de la Spitalul "Sf. Spiridon" din Iași.

În paralel, familia a anunțat un specialist, cadru universitar la Stațiunea Biologică Marină de la Agigea, care a preluat scorpionul.

Mai multe articole despre:
scorpion muscata banane iasi supermarket