MENIU

Ies la iveală detalii rușinoase din trecutul lui Elon Musk. Cum s-a îmbătat până a căzut sub masă la o întâlnire de afaceri în Moscova

Elon Musk. Foto: Profimedia

Într-un moment în care figura lui Elon Musk este adesea asociată cu genialitatea și inovația, au început să apară dezvăluiri potrivit cărora trecutul său nu este lipsit de momente rușinoase. Pe măsură ce persistă curiozitatea publicului în privința personalității și comportamentului magnatului tehnologiei, detalii scandaloase încep să iasă la iveală. Un episod în care Musk s-a îmbătat până a căzut sub masă la o întâlnire de afaceri în Moscova, oferă o altă perspectivă figura publică a acestuia.  

Detalii inedite din trecutul lui Elon Musk ies la iveală, dezvăluind o latură mai puțin cunoscută a magnatului tehnologic. Conform Business Insider, care citează biografia miliardarului scrisă de Walter Isaacson, Elon Musk a „leșinat" după mai multe pahare de vodcă în timpul unei întâlniri de afaceri la Moscova.

Potrivit revistei, Musk dorea să lanseze o misiune pe Marte la începutul anilor 2000 . A fost organizată pentru el o întâlnire cu oameni de afaceri din Rusia pentru a discuta despre achiziția de rachete rusești. Înainte de a ajunge în Federația Rusă, antreprenorul s-a oprit la Paris, unde a participat la o petrecere. Prin urmare, când Musk a ajuns la Moscova, era deja băut, notează publicația, citată de ZiuaNews.

O publicație franceză dă de pământ cu Diana Șoșoacă: „Vulgară, agresivă, brutală, visceral antiamericană”

Potrivit biografiei, vodca a fost servită în timpul prânzului la un restaurant din Moscova. Rușii i-au dat lui Musk și o sticlă de vodcă, a cărei etichetă înfățișa un antreprenor pe Marte. „Musk, care își sprijinea capul cu mâna, a leșinat și s-a lovit cu capul de masă", notează Isaacson in biografia lui Musk, în care își compară copilăria cu o „versiune militarizată a Lord of the Flies" și detaliază funcționarea sateliților Starlink într-o zonă de operațiuni speciale rusești.

Unele terenuri ale Primăriei Capitalei ar putea fi disponibile pentru achiziție. Viceprimarul a înaintat proiectul de lege

 

Mai multe articole despre:
elon musk marte magnat intalnire de afaceri vodca