MENIU

IARNĂ în luna MARTIE. Vremea rece mai ține încă două săptămâni

Meteorologii nu au vești bune pentru luna martie. Temperaturile se vor menține sub valorile normale pentru această perioadă a anului, iar precipitațiile vor lipsi, potrivit prognozei ANM pe o lună.

Săptămâna 14 – 21 martie

Valorile termice vor fi mai coborâte decât cele specifice pentru această săptămână, pe întreg teritoriul României, dar mai ales în regiunile sud-estice. Cantitățile de precipitații vor fi deficitare în toate regiunile, dar mai ales în zonele montane.

Săptămâna 21 – 28 martie

Temperatura medie a aerului va avea valori mai coborâte decât cele normale pentru acest interval, în cea mai mare parte a țării, iar regimul pluviometric va fi deficitar la nivelul întregii țări, dar mai ales în zonele montane.

Săptămâna 28 martie – 4 aprilie

Temperaturile medii vor fi apropiate de cele normale pentru această perioadă, în toate regiunile. Cantitățile de precipitații vor fi în general deficitare în jumătatea sud-estică a țării, iar în rest vor fi apropiate de cele normale pentru acest interval.

Săptămâna 4 – 11 aprilie

Mediile valorilor termice se vor situa în jurul celor specifice pentru această săptămână, pe întreg teritoriul României. Regimul pluviometric estimat pentru această perioadă va avea o tendință deficitară în jumătatea nord-vestică a țării, iar în rest va fi apropiat de cel normal pentru această perioadă.

Mai multe articole despre:
vreme prognoza anm inmh frig ger martie primavara iarna