MENIU

I-au cerut unei bătrâne 14.500 de euro pentru a o ajuta pe fiica acesteia. Ce a urmat după aceea?

<p>I-au cerut unei bătr&acirc;ne 14.500 de euro pentru a o ajuta pe fiica acesteia. Ce a urmat după aceea?</p>

Doi bărbați sunt bănuiți că i-ar fi solicitat unei femei, din Bistrița, 14.500 de euro pentru a o ajuta pe fiica acesteia care ar fi fost implicată într-un eveniment rutier. Cei doi au fost reținuți și sunt cercetați pentru înșelăciune.

Poliţiştii de investigaţii criminale din cadrul I.P.J. Bistrița-Năsăud au surprins în flagrant delict doi bărbaţi, în vârstă de 27 şi 31 de ani, bănuiţi de comiterea infracţiunii de înşelăciune.

Cei doi i-ar fi spus unei femei, de 78 de ani, din Bistriţa, că fiica ei ar fi provocat un accident de circulație cu victime, motiv pentru care i-ar fi solicitat femeii 14.500 de euro pentru a o ajuta pe fiica sa să scape de pedeapsă.

Cei doi bărbați au fost surprinşi de polițiști în timp ce primeau un plic în care s-ar fi aflat o sumă de bani.

Faţă de cei în cauză s-a luat măsura reţinerii pentru 24 de ore, fiind cercetaţi sub aspectul săvârşirii infracţiunii de înşelăciune, urmând a fi prezentaţi Parchetului de pe lângă Judecătoria Bistriţa cu propunere de arestare preventivă.

Cercetările sunt continuate de poliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale pentru stabilirea întregii activităţi infracţionale.