MENIU

I-ai dat întâlnire la masă? Mare grijă ce comanzi dacă vrei să te mai sune!

Masa cu iubita

Dacă nu ai mai primit niciun semn de la un posibil partener după o primă întâlnire la masă, explicația ar putea fi alta decât personalitatea ta sau ținuta purtată când v-ați văzut. Un expert în relații amoroase, Ar’nie Krogh, crede că ceea ce ai ales din meniu te poate ajuta sau împiedica să cucerești persoana care te interesează.

Felul de mâncare pe care l-ai comandat spune ceva despre tine și poate fi un indiciu dacă nu reușești să-ți găsești iubirea, potrivit Daily Mail.

Dacă alegi curry te pasc multe primejdii, însă Ar'nie consideră că e o alegere bună, care dovedește faptul că ești dispus să-ți asumi un risc. Dacă ești dispus să-ți testezi limitele, înseamnă că ești interesat de alte culturi. Un alt avantaj major este faptul că orice condiment este afrodisiac.

În ceea ce privește pizza și burgerii, te poți gândi că sunt de evitat: e neplăcut să vezi partenerul înghițind burgerul sau mâncând pizza cu mâna. Ei bine, specialista susține că bărbaților le plac femeile care mănâncă mâncare reală: "Trebuie să fii o femeie amuzantă și încrezătoare dacă îți permiți să mănânci burger la întâlnire".

Majoritatea doamnelor și domnișoarelor comandă salată. Greșit! "Deși e important să fim atente la siluetă, putem transmite mesajul că suntem dornice de a deține controlul și incapabile să ne distrăm", continuă Ar'nie.

Dacă îți place salata într-adevăr, o poți comanda alături de alt fel de mâncare.

Spaghetele Bolognese au fost adesea catalogate ca fiind cea mai proastă opțiune la o întâlnire. Experta arată că acestea sunt sănătoase și prin comandarea acestui fel de mâncare poți transmite impresia unei persoane sănătoase. Dacă te preocupă faptul că trebuie să sorbi pastele și poți împrăștia sos peste tot, propune să faceți împreună paste mai târziu.

Deși nu vrei să pari lacom comandând desert, specialista consideră că servind cafea sau ceva dulce arată că te simți bine și nu vrei să se termine întâlnirea. "Dacă se poate, ia ceva ca desert și vei avea posibilitatea să-l împarți".

Mai multe articole despre:
mâncare