MENIU

I-a trimis un sms fiului său decedat de curând. Când a primit răspuns înapoi, a împietrit!

Taylor Thyfault era un bărbat ambițios care nu visa să fie bogat, ci să lucreze în armată, să salveze vieți. La 21 de ani era deja veteran în armata americană și își făcea pregătirile cu patrula statului Colorado.

Pe când era în misiune, pe o autostradă din Colorado, un șofer care era urmărit de poliție l-a lovit pe Taylor și l-a ucis pe loc.

Taylor și mama sa, Carole aveau o relație specială. Vorbeau în fiecare zi, în special prin mesaje scrise, pe telefon. Mama sa fusese ultima persoană cu care vorbise Taylor.

Perioada de după moartea lui Taylor a fost foarte grea pentru mama lui. Aceasta a continuat să trimite mesaje către numărul de telefon al fiului său. Știa că mesajele sale de dragoste pentru fiul său nu ajung nicăieri, dar în acest fel se simțea aproape de el, scrie unica.ro.

Sergentul Kell Husley, un polițist tocmai își luase un telefon nou când a început să primească mesajele mamei lui Taylor. S-a gândit că persoana respectivă a greșit numărul și că mesajele vor înceta la un moment dat.

Însă, într-o zi un mesaj l-a făcut pe polițist să-i răspundă mamei lui Taylor. "Fac parte din departamentul de poliție. Nu cred că mesajele dumneavoastră ajung unde trebuie".

Mama lui Taylor s-a prezentat, ceea ce l-a făcut pe polițist să se ofere să schimbe numărul de telefon. Femeia l-a rugat să nu facă asta pentru că meseria de polițist este meseria pe care visa fiul său să o practice și de care era foarte pasionat.

Polișistul și-a adus aminte cum a ajuns să practice el această meserie și cu ce pasiune își făcea munca. În acest fel poliţistul Husley și-a regăsit încrederea în slujba sa.

Carole și Husley țin și acum legătura. Carole crede că fiul său, Taylor încearcă să fie erou și să ajute de oriunde e acum, iar polițistul Husley crede că are de acum un înger păzitor.

Mai multe articole despre:
mamă telefon mobil fiu mort Taylor Thyfault