MENIU

I-a spus stewardesei că urmează să nască în avion. Ce s-a întâmplat apoi nici ei nu-i vine să creadă

<p>Incă un incident &icirc;ntr-un avion. Un pasager violent ameninţă echipajul</p>

O femeie din SUA a intrat în travaliu în timp ce se afla în avion, cu patru luni mai devreme de data la care ar fi trebuit să nască. 

Femeia fusese într-o vacanță doar cu soțul ei, la Paris, și se întorcea în SUA cu avionul. Însărcinată în cinci luni, americanca a început să aibă contracții la doar o oră după ce avionul decolase. 

A încercat să se convingă pe ea însăși că, de fapt, nu urmează să nască și se ruga încontinuu s-o aducă pe cea mică pe lume abia după ce aterizează, întrucât plămânii ei n-ar fi putut face față unui zbor cu avionul. 

Până la urmă, a chemat o stewaredesă și i-a spus că urma să nască. Aceasta a întrebat dacă este vreun medic în avion și, la scurt timp după aceea, mai multe persoane au încercat s-o ajute pe femeie. 

Pilotul a fost nevoit să aterizeze la Dublin, în Irlanda. Acolo, femeia a fost așteptată de o ambulanță și la nici cinci minute după ce a ajuns la un spital a născut. Femeia i-a pus numele fiicei sale Zoe Ireland (Irlanda) și susține că nu-i vine să creadă că cea mică a mai așteptat până când ea a ajuns la spital. 

Mai multe articole despre:
naştere travaliu simptome travaliu