MENIU

I-a murit soţia acum 6 ani. De dincolo de mormânt, a primit un MESAJ de la ea în cel mai ŞOCANT mod

Un bărbat de 96 de ani care şi-a pierdut soţia exact acum şase ani de zile a primit la soţia sa un mesaj, în cel mai uimitor mod cu putinţă.

O tânără femeie a descoperit, înţepenită în zidul din interiorul casei sale, în timp ce o renova, o scrisoare. Melissa Fahy şi tatăl său renovau casa femeii, atunci când au găsit scrisoarea, care purta ştampila poştei, mai 1945. Scrisoarea era o superbă epistolă de dragoste trimisă de o femeie numită Virginia soţului său, Rolf Christoffersen, marinar în marina norvegiană.

"Te iubesc, Rolf, cum iubesc soarele cald. Asta eşti tu pentru viaţa mea, soarele în jurul căruia totul se învârte", îi scria tânăra Virginia soţului său.

Melissa a căutat pe Facebook familia şi, după ce a descoperit-o, le-a trimis scrisoarea. Fiul lui Rolf şi al Virginiei i-a citit scrisoarea tatălui său de 96 de ani, scrie Associated Press. "Într-un fel, cred că este felul în care soţia sa îi transmite un mesaj şi îl face să rememoreze acea perioadă din viaţa lor", crede tânăra care a descoperit scrisoarea.