MENIU

Și-a cumpărat un sandviș. După ce a mușcat din el, și-ar fi dorit să n-o facă. De necrezut ce găsise

Carnea este o sursă de proteine și fier, dar sandvișul cumpărat de un polițist întrece toate așteptările.

Un polițist din Alabama se afla de servicu când a simțit că i se face foame, drept pentru care și-a cumpărat un sandviș de la un fast food din apropiere. După primele înghițituri, omul legii a simțit că dinții i se înfig în ceva foarte rigid și a crezut că este vorba despre vreun ingredient mai deosebit.

Sergentul Patrick Cosby și-a dat seama că ceva este în neregulă și a scuipat ”ingredientul”, doar că a rămas stupefiat să vadă despre ce era vorba.

”Am observat că în sandvișul meu e ditamai șurubul din metal. Am rămas de-a dreptul șocat! Am crezut inițial că cineva m-a vizat și l-a pus acolo intenționat”, a declarat acesta.

Soția lui a făcut câteva fotografii, pe care le-a postat pe Facebook, apoi s-a întors la restaurantul de unde l-a cumpărat. Managerul i-a dat banii înapoi și a promis că va investiga situația.

Cosby a menționat ulterior că managerul l-a informat câteva zile mai târziu că șurubul provine de la un tăietor de carne care s-a defectat și nu a fost pus intenționat.

Un reprezentant al lanțului de fast food a insistat asupra aceluiași lucru, asigurând că "nimeni nu a fost vizat", potrivit mass media locale.