MENIU

I-a cerut soției o partidă de sex neconvențional. Ce a făcut femeia e INCREDIBIL

Dragoste cu năbădai marca România. Ce a pățit un bărbat din județul Constanța după ce a încercat să facă sex cu propria soție e halucinant. 

Un apel la 112 a dezvăluit o poveste tragi-comică în localitatea Năvodari din județul Constanța. Un bărbat a fost înjunghiat și potrivit informațiilor, agresoarea este soția acestuia, în vârstă de 65 de ani, care ar fi folosit un cuțit de bucătărie. Între cei doi se iscase un conflict spontan.

Bărbatul a fost preluat de un echipaj al Serviciului de Ambulanță Județean Constanța, după care a fost preluat de către elicopterul SMURD. Victima a suferit o plagă la nivel abdominal. 

Cei doi sunt împreună de 37 de ani, iar femeia ar fi relatat că soțului în cam fug ochii după... alte femei, nici ea nu nefiind ferită de insistențele lui. Asttfel că, în cursul zilei de miercuri, în timp ce prepara de mâncare, bărbatul a intrat în bucătărie, cu gândul unei partide de amor. Aceasta l-a refuzat, iar el s-ar fi enervat, începând s-o jignească și invitând-o, într-un mod peiorativ, la o felație.

În continuare, vârstnica a declarat că și-a ieșit din minți și l-a urmat în dormitor, acolo unde l-a lovit cu un cuțit de bucătărie, fiind convinsă, conform celor declarate, că nu a fost o lovitură adâncă. Potrivit informațiilor noastre, le-ar mai fi spus anchetatorilor că nu mai suportă comportamentul lui de ”fustangiu”.

În cauză au fost declanșate cercetările, urmând a se stabili încadrarea juridică și de a se lua măsurile legale ce se impun, relatează presa locală. 

Mai multe articole despre:
sex înjunghiere sex oral