MENIU

HTC One M8 a fost lansat în România. Ce preț are și în ce variante e disponibil

HTC a lansat joi seara, oficial, in Romania, noua generatie  HTC One (M8). Smartphone-ul va ajunge in magazine inceapand de vineri, la un pret in jur de 3000 lei. Acesta este in linie cu principalii sai competitori, Samsung Galaxy S5 si Sony Xperia Z2. E mai bun noul HTC One decat rivalii? Parerile sunt impartite, scrie gadgetreport.ro.

“Noi facem doar telefoane, nu și alte device-uri” – a declarat, cu ocazia conferintei de presa, Marko Savkovic, HTC Europe. Si, din multe puncte de vedere, faptul ca s-au focusat exclusiv pe telefoane se vede cu prisosinta.  Smartphone-ul celor de la HTC are un look si niste specificatii care iti dau sansa de a experimenta tehnologia de top la adevarata ei valoare.

“Telefonul este cel mai important device pe care îl ai”, spun oficialii HTC. Si chiar au dreptate.
HTC One (M8) arata bine din mai toate punctele de vedere cu cateva exceptii – camera foto este sub nivelul concurentei, iar suita Sense 6.0 necesita update-uri.
Sa trecem in revista, in primul rand, datele tehnice.

Smartphone-ul vine cu un ecran de 5 inchi Super LCD 3 la 1080p Full HD, un procesor quad-core Snapdragon 801 de la Qualcomm, de 2.3GHz, 2GB de RAM, pana la 32 GB spatiu de stocare intern plus un slot de micro SD card de pana la 128 GB, noua camera Duo Camera UltraPixel, difuzoarele BoomSound, o baterie de 2600 mAh si ruleaza Android 4.4 (KitKat) impreuna cu noua suita de programe dedicate HTC Sense 6.0
Telefonul va ajunge in magazine in trei variante de culoare – Gunmetal Gray, Glacial Silver si Amber Gold. Cititi continuarea materialului pe www.gadgetreport.ro.