MENIU

Horoscop special: Neconvenționalul Uranus iese din retrograd din 27 ianuarie și dă peste cap viața fiecărei zodii în parte. Timpul revoluției personale a sosit

Horosocp special: Neconvenționalul Uranus iese din retrograd din 27 ianuarie și dă peste cap viața fiecărei zodii în parte

Uranus, planeta inspirației și inovației, își va reia mișcarea directă și își va încheia mișcarea retrogradă prin Taur pe 27 ianuarie 2024. Din septembrie 2023, Uranus s-a deplasat retrograd. Va continua să se miște înainte până în septembrie 2024.

Tematici precum invenția, autodescoperirea și revoluția sunt asociate cu Uranus, o planetă îndepărtată care afectează generațiile în loc de indivizi. De ceva timp, Uranus s-a deplasat retrograd prin Taur în zodiac. Ce schimbări putem anticipa când Uranus își reia mișcarea directă și cum a influențat acest tranzit retrograd semnele până acum?

Societatea este mai afectată de schimbările revoluționare ale lui Uranus, invențiile, noile tehnologii și iluminarea decât individualitatea noastră. Uranus, totuși, este conducătorul Vărsătorului, un semn diferit de oricare altul. În ceea ce privește îmbunătățirea societății noastre și a lumii în general, perspectivele noastre individuale sunt cruciale și au un impact semnificativ.

Semnul Taurului, în care Uranus și-a petrecut mișcarea retrogradă, este și semnul în care își reia mișcarea directă pe 27 ianuarie. În timpul mișcării retrograde aparente a lui Uranus, toate semnele zodiacale simțeau probabil reflecția, teama cu privire la schimbările viitoare și nerăbdarea pentru unele răspunsuri. Când Uranus își face mișcarea directă prin Taur în acest weekend, ar trebui să vedem această claritate manifestată.

Semnificația ieșirii din retrograd lui Uranus în Taur

Pe măsură ce trece prin fiecare semn zodiacal, Uranus îmbracă caracteristici noi. Odată cu intrarea sa în Taur, Uranus adoptă natura stabilă, plăcerii căutate de fiecare Taur. Țineți cont că, mai presus de orice, Uranus este o planetă a inovației. Uranus în Taur îi provoacă pe toți să-și reevalueze viziunile asupra bogăției, siguranței și altor aspecte materiale.

Taurul este un semn de stabilitate și fiabilitate, asociat cu elementul pământ și casa a doua a controlului și posesiunilor. Când Uranus își reia mișcarea directă în Taur, ar putea fi un beneficiu pentru toate semnele zodiacale să fie în cele din urmă libere să facă ce doresc cu proprii lor bani, posesiuni și alte aspecte materiale.

Tradiția, presupunerile noastre despre stabilitate și ceea ce putem controla cu adevărat, și lumea în general sunt chemate de acest tranzit să fie contestate. În ceea ce privește inovația și știința, Uranus este atât un geniu, cât și un nebun total. Deși energia revoluționară a lui Uranus este tulburătoare la început, în cele din urmă ajută la îmbunătățirea lumii noastre.

Horoscopul săptămânii 29 ianuarie - 4 februarie. Energie pasională la cote maxime. Cinci zodii o vor folosi cu istețime pentru a-și pune planurile în aplicare

Iată cum se schimbă viața zodiilor odată cu ieșirea revoluționarului Uranus din retrograd

Berbec 

Dragă Berbec, cerul se va deschide special pentru tine. Uranus își reia mișcarea directă și poate aduce la lumină toate piesele pe care le-ai omis în căutarea ta de a-ți reimagina strategiile de gestionare a timpului și banilor. Valoarea și indulgența se schimbă în ochii tăi, iar tu ești îndemnat să trăiești viața la maxim în loc să-ți pierzi timpul cu achiziții lipsite de sens. Pune-ți încrederea în această schimbare și profită de oportunități în locul bunurilor materiale!

Taur 

Acest tranzit îți aduce mult stres, dragă Taur. Când Uranus este în semnul tău, tehnica este în mod tehnic în cădere, ceea ce te-ar putea face să te simți și mai confuz și speriat de propria lipsă de autocontrol. Cu toate acestea, când Uranus își reia mișcarea directă, este nevoie de o schimbare. Cum poți modifica principiile tale ghid pentru a adapta idei noi? Fă lucrurile curajoase și eliberează ceea ce te ține în loc.

Gemeni  

Când Uranus își reia mișcarea directă, dragă Gemeni, vei observa mai mult decât oricare alt aspect al planetei imprevizibilitatea sa. Ai putea fi pe cale să primești știri șocante, revoluționare. În fața provocărilor la adresa sentimentului tău de posesie de sine, cum poți păstra adaptabilitatea ta flexibilă? Gândește-te la unele dintre rutinele tale care ar putea avea nevoie de o schimbare chiar acum.

Rac 

Un grup semnificativ de prieteni a fost alături de tine în timp ce te-ai schimbat și ai crescut, dragă Rac? Oamenii cu care petreci cel mai mult timp au un impact profund asupra ta, în bine sau în rău. Cu toate acestea, persoanele cu care te asociezi au un control excesiv asupra vieții tale? Găsește oamenii care își merită timpul și află cum să profiți la maximum de independența ta în acest moment de tranziție!

Horoscopul lunii februarie 2024. Noi începuturi, odată cu Luna Nouă în Vărsător. Patru zodii vor învăța să nu mai întoarcă celălalt obraz

Leu 

Ca și Taurul și Vărsătorul, tu, dragă Leu, ești un semn fix. Odată cu staționarea directă a lui Uranus, ești încurajat să reflectezi asupra carierei tale și a securității pe care o oferă. Îți aduce bucurie călătoria ta? Este opțiunea mai practică ceva ce ai luat în considerare? Acum este momentul să găsești un echilibru între ambițiile tale artistice și obligațiile tale financiare.

Fecioară 

Când ai depus eforturi pentru a-ți stabili obiceiuri, dragă Fecioară, schimbarea poate fi înfricoșătoare, scrie SfatulParintilor. Cu toate acestea, cu Uranus staționând direct în Taur, un alt semn de pământ, vei găsi mai ușor să te adaptezi la rutine noi. Poate vei afla ceva revoluționar și util de la o persoană sau organizație nouă. Sau poate acest tranzit te va ajuta să obții claritate cu privire la valoarea și stabilitatea ta în viață!

Balanță 

Dragă Balanță, este clar că nu ai probleme să-ți pui relațiile pe primul loc. Cu adevărat, tu reprezinți dualitățile. Cu toate acestea, odată cu Uranus staționând direct, vei fi încurajat să prioritizezi independența în fața conformității și autocontrolul în fața plăcerii altora. Ce relații aduc mai multă suferință decât lumină? Identifică-le. Până la urmă, această epocă este o perioadă de schimbare revoluționară!

Scorpion 

Tu, dragă Scorpion, știi prea bine temele posesivității și controlului care însoțesc acest tranzit al lui Uranus, deoarece ești opusul polar al Taurului. Chiar și lucrurile bune vor ajunge la sfârșit pentru tine odată cu staționarea directă a planetei de reimaginare, aducând finalul. În timp ce aceste cicluri se apropie de final, cum poți menține înaltele tale niveluri de calm, optimism și creativitate? În acest moment, puterea ta va străluci!

Horoscopul banilor 2024 - Cele mai profitabile luni din an pentru creșterea veniturilor

Săgetător 

Rebranduirea de sine este ceva la care te pricepi mai mult decât suficient, dragă Săgetător. De cele mai multe ori, găsești plăcere în natura rebelă a lui Uranus. Dar cum te adaptezi atunci când planeta schimbării rapide te îndeamnă să schimbi obiceiurile? Odată cu Uranus staționând direct, s-ar putea să simți dorința de a respinge energia care vine, dar nu ar trebui să fii prea încăpățânat. Accesează-ți simțul innascut al spontaneității și lasă-l să te ghideze!

Capricorn 

Dragă Capricorn, ești condus de tradiție, așa că energia revoluționară a lui Uranus ți se poate părea ciudată. Chiar dacă te îndeamnă să-ți schimbi modul în care vezi joaca, plăcerea și romantismul, acest tranzit va fi blând cu tine. Este cu adevărat ceva ce trebuie controlat frivolitatea? Chiar dacă poate fi tulburător, latura ta sălbatică va fi cerută de Uranus staționând direct. Schimbă-ți perspectiva asupra distracției în acestă lună!

Vărsător  

În timpul sezonului tău solar, dragă Vărsător, planeta ta guvernantă face o mișcare directă. Cum poți stăpâni arta de a renunța? Pentru tine, ideea de a renunța este simplă. Atitudinea ta emoțională trădează încăpățânarea ta. Uranus, când face mișcarea directă, încurajează introspecția și trezirea emoțiilor latente. Ai încredere în cine ești acum, dar lasă de la tine controlul atunci când te simți vulnerabil!

Pești 

Dragă Pești, ai simțit recent nevoia de a face o schimbare? Pe măsură ce Uranus face mișcarea directă, această viziune va deveni mai clară. Ar putea fi dificil să împărtășești lumii visurile tale grandioase și originale. Spiritul tău grijuliu este mai necesar acum ca niciodată în această lume. Dacă vrei să-ți reevaluezi lumea alături de ceilalți, trebuie să înveți cum să-ți exprimi bine imaginația.

Horoscopul chinezesc pentru săptămâna 29 ianuarie – 4 februarie 2024. Energiile Dragonului se intensifică. Trei zodii vor simți schimbarea din plin