MENIU

Horoscopul zilei, vineri, 29 martie 2024. O zi bună pentru a începe planuri noi. Patru zodii au noroc la bani

Horoscopul zilei, vineri, 29 martie 2024

Horoscopul zilei de mâine, 29 martie 2024, indică un moment favorabil pentru zodiile să își contureze viziunile și să pună bazele unor proiecte sau acțiuni care să le aducă beneficii în viitor. Odată cu apariția unei configurații astrologice semnificative precum intrarea Lunii în Săgetător, se schimbă și influențele cosmice ce ne pot influența viața și deciziile. Această tranzitare este menită să aducă claritate și înțelepciune în acțiunile noastre, oferindu-ne oportunitatea de a privi perspectiva mai largă și de a ne concentra asupra planurilor și ideilor care ne pot ghida către succesul și bunăstarea pe termen lung. 

Această tranzitare a Lunii în Săgetător poate fi percepută ca o provocare benefică pentru fiecare zodie, oferindu-le posibilitatea de a-și dezvolta inteligența și înțelepciunea în deciziile lor. 

Mai departe, sextila dintre Lună în Săgetător și Pluto în Vărsător ne ajută să recăpătăm controlul asupra acelor aspecte dezlănțuite ale vieții. E nevoie să acționezi însă cu inteligență.

Horoscop chinezesc: Cinci zodii vor fi lovite de noroc după prima lună din puternicul an al Dragonului de Lemn

Berbec

Cerul e limita mâine: de fapt, dacă stai să te gândești, nici măcar el, căci îți poți propaga ușor ideile în Univers. Nu e nimic care să îți stea în cale, doar propria persoană. E timpul să trimiți acel manuscris la o editură sau să îți iei mai în serios talentul muzical. De asemenea, poate fi la fel de prielnic să îți depui candidatura pentru acea poziție pentru care nu credeai că ești pregătit/ă.

Taur

Contul tău bancar începe să se rotunjească bine de tot în horoscopul zilei de mâine. Dar, fiindcă ești un Taur, suma nu va apărea din senin, ca urmare a generozității capricioase a astrelor, ci după eforturile tale asiduu depuse. De asemenea, datorită naturii tale practice, vei dori să pui mâna pe bani concreți, căci ce e în mână nu e minciună.

Gemeni

Două minți sunt cu siguranță mai bune decât una, nu? Puterile colaborării îți sunt etalate mâine în toată splendoarea lor. Cât timp îți amintești să adresezi întrebări deschise și să asculți cu atenție răspunsurile pe care le primești, tu și colegii sau prietenii veți desfășura sesiuni de brainstorming care se vor bucura de un real succes.

Horoscop special: Mercur intră în retrograd din 1 aprilie și aduce haos în lumea astrelor. La ce trebuie să fie atente zodiile

Rac

Stresul își spune de ceva vreme cuvântul și degeaba tot încerci să te prefaci că scrisul său e ilizibil, mai ales atunci când își manifestă efectele în mod fizic asupra ta. Nodul din stomac, sângele care pompează în vene, inima strânsă și obrajii roșii sunt toate astfel de semne. Soluția e să accepți că viața nu e mereu ușoară și să dobândești abilități superioare de navigare a problemelor.

Leu

Ai nevoie de atenția publicului tău credincios, dar spectatorii, ia-i de unde nu-s! Se pare că oamenii sunt mai preocupați de propriile lor agende decât de spectacolul briliant pe care tu îl dai cu atâta generozitate. Acceptă că nu ești centrul Universului fiecărei ființe ce simte și respiră. Uneori, dacă vrei să fii omagiat/ă, trebuie să o faci tu primul/a.

Fecioară

Dorința aceea de a lăcrima de fiecare dată când te copleșesc emoțiile e străină, dar să știi că nu o să îi faci față încercând să te convingi singur/ă că nu simți așa. Nu ajută nici să îți impui să fii vesel/ă și productiv/ă. Știm că urăști să anulezi planuri, dar este exact rețeta acum: renunță la o sarcină ca să îți permiți să procesezi în liniște aceste emoții.

Horoscopul banilor pentru luna aprilie. Oportunități financiare neașteptate. Trei zodii vor fi pe cai mari

Balanță

Ține la îndemână un jurnal sau poate o aplicație de înregistrare, pentru că mintea „îți bubuie” de idei briliante datorită ajutorului oferit în acest sens de Luna în Săgetător. Nu îți bate capul să le perfecționezi acum, lasă-le la dospit, ca pe un aluat pufos, și să vezi ce magic o să crească. Revino la ele după câteva zile!

Scorpion

Ești preocupat/ă numai de finanțele tale, și bine faci. Lumea ți se colorează în verdele abundenței fiindcă înțelegi că o parte esențială a siguranței tale emoționale (și în anumite cazuri chiar fizice) e influențat/ă de cât de bine stai la capitolul bani. E bine să pui pe hârtie tot ce cheltui și speri să economisești.

Săgetător

Cu Luna în semnul tău, e clar că trebuie să te pui fără niciun strop de reținere pe primul plan. Numai tu contezi acum, așa că afișează acel zâmbet strălucitor și scaldă-te în propria încredere în tine. Un obiectiv major se poate concretiza neașteptat de repede, dar numai dacă îi dedici toastă atenția ta. E destul de „egoist” acest țel.

Horoscopul săptămânii 1-7 aprilie. Mercur retrograd aduce haos în viața de zi cu zi. Cinci zodii vor găsi puterea de a depăși situațiile dificile

Capricorn

Să nu pleci de acasă fără un pachet de șervețele, căci ți s-a stricat mecanismul de defensivă și nu îți mai funcționează nici alarmele de vulnerabilitate, scriu astrologii. Dimpotrivă, te lași afectat/ă fără limite de problemelor celorlalți. Vei întări astfel relațiile; nu trebuie decât să eviți să faci pe salvatorul/area. E suficient să asculți cu atenție.

Vărsător

Capeți mâine o determinare și o energie pe care numai planeta roșie Marte le putea insufla. Nu mai trebuie decât să îți amintești să iei pauze între sarcini și să mănânci sănătos, în vreme ce te hidratezi continuu, pentru că ar fi păcat să nu susții și tu această productivitate cu alimentări succesive de combustibil bun.

Pești

Nu mai îți pasă cum e la meteo, căci nu mai ai nevoie de vânt în pânze și nu îți mai e frică de furtuni de când ți-au crescut aripi întărite cu oțel. Motivația pe care ți-o oferă Marte e pur și simplu senzațională. Începi să îți etalezi propria muncă și nu te mai temi să o faci cunoscută. Înțelegi că nu e timpul să recomanzi talentul altcuiva, ci să îl șlefuiești pe al tău.

Horoscopul dragostei, săptămâna 1-7 aprilie. Influența lui Venus le va face și pe cele mai rele bestii să devină iepurași roz. Trei zodii își pot găsi iubirea mult visată