MENIU

Horoscopul zilei, vineri 21 aprilie. Mercur își începe mișcarea retrogradă. Cum va afecta zodiile acest aspect

Azi va fi, probabil, complicat. Luna sensibila lucreaza cu Marte cel dinamic si amesteca actiunile si sentimentele noastre. Pentru a adauga o alta doza de confuzie, Mercur incepe miscarea retrograda, determinandu-ne sa revizuim greselile trecutului, sa ne impiedicam de comunicarea gresita si sa luptam cu tehnologia. Din fericire, Luna se armonizeaza cu Neptun cel visator, ajutandu-ne sa fim putin mai flexibili! Totul se va rezolva in cele din urma.

Horoscop BERBEC 

Abilitatile tale intuitive ar trebui sa functioneze la cel mai inalt nivel azi. Ai putea primi anumite mesaje cu iz paranormal despre viitorul tau iar asta ti se va parea plin de entuziasm. Acestea pot fi sursa de inspiratie pentru a realiza minuni in unele aspecte ale vietii tale. Fa tot ce poti mai bun din aceasta profetie autoimplinita, scrie Sfatul Parintilor.

Horoscop TAUR 

Unele oportunitati si dezvoltari pline de entuziasm in cariera ta te pot face sa te simti pe culmi inalte. Poate ca ai atins un obiectiv de demult sau ai reusit sa simti ca te afli pe drumul cel bun. Orice ar fi, asteapta-te sa primesti felicitari, poate de la cine nu te astepti. Si mai multi bani pot veni. Orice ar fi, meriti ce vine spre tine.

Horoscop GEMENI  

Un nou vecin ce te intriga sau cunostinta intamplatoare de care te simti atras poate sa vina in contact cu tine azi. Asta iti poate creste starea de entuziasm. Prea probabil, vei face conversatii placute si va va face placere compania reciproca. Fie ca alegi sa duci mai departe atractia fie ca nu, depinde de situatia curenta a amandurora, dar cel putin iti vei face un nou prieten.

Horoscop RAC  

O veste buna despre tema banilor poate aduce un val de entuziasm in casa ta azi. Unul din obiective poate fi sa investesti bani ca sa imbunatatesti situatia curenta. Te poti gandi chiar sa te muti sau sa cumperi o alta locuinta. Te poti izbi de multe idei bune ce sa faci cu banii, dar mentine totusi spiritul realist. Tine si de o suma de bani pentru rezerva de orice eventualitate.

Horoscop LEU 

Astazi poti avea destul de multe telefoane importante de dat si de primit si vrei sa te ocupi de ele inainte de a face orice altceva. Iti vei transmite mesajele si punctele de vedere cu brio pentru ca abilitatile tale de comunicare sunt foarte puternice. Cuvintele se combina cu emotiile pentru a crea o buna intelegere intre tine si aproape oricine, fie ca vorbesti la telefon fie ca scrii.

Horoscop FECIOARA  

Sarcini ce trebuie facute in casa si in preajma ei pot fi topul prioritatilor din lista de azi. Un musafir femeie, fie mama fie soacra, pot trece pe la tine, de aceea te preocupa mult ca totul sa arate bine in locuinta ta. Nu face mai multa munca decat cea pe care chiar trebuie sa o faci. Nu vrei sa fii prea obosit si sa nu iti arda de socializare.

Horoscop BALANTA  

Un val puternic de pasiune fizica te poate lovi astazi cand esti prezentat unei persoane noi interesante. Ai grija sa nu arati pe chipul tau acest lucru. Tie oricum nu iti prea place sa divulgi prea mult despre tine si ce simti. In afara de asta, nici nu ai vrea ca aceasta persoana sa te considere prea previzibil. Incearca sa ramai focusat si obiectiv. Apoi gandeste-te daca chiar este o idee buna sa cultivi aceasta atractie initiala.

Horoscop SCORPION 

Energia ta fizica va fi foarte mare azi, cel putin asa ar trebui, deci nu iti vine sa stai numai in interior. Ai grija mai intai de corpul tau si lucreaza-l fizic. Vei dori si sa explorezi locuri exterioare, poate conducand in afara orasului o zi. Nu te simti asa de energic foarte des, deci ar trebui sa profiti din plin cat mai poti.

Horoscop SAGETATOR 

Un aspect legal care s-a taraganat ar putea fi finalizat sau clarificat azi. Sunt foarte mari sanse ca totul sa fie in favoarea ta. Asadar, daca ai in fata un contract, un aranjament sau alt document ce necesita semnatura ta, citeste cu mare atentie inainte de a semna. Vei obtine ceea ce doresti din tranzactie. Apropos, este si o zi excelenta sa vorbesti concret despre o viitoare casatorie !

Horoscop CAPRICORN  

Situatia ta financiara ar putea sa creasca puternic de o dezvoltare de oportunitati la care nici nu aveai cum sa te astepti. Poate ca investitiile tale au crescut in valoare sau poate ca locuintele din vecini sunt mult mai valoroase decat credeai, deci creste si valoarea casei tale. Oricare situatie ar fi, nu sari sa vrei sa transformi in bani cash nimic acum. Sunt sanse mari ca orice a crescut deja sa continue sa creasca. Ramai acolo si urmareste aceasta evolutie.

Horoscopul VARSATOR  

Diseara ai putea decide sa participi la o activitate de grup de vreun fel, poate pe teme filozofice sau spirituale. Toti care participa se simt foarte puternic conectati la acest subiect, deci discutiile sunt pline de viata si pasiune. Mintea ta se poate invarti ca titirezul dupa ce pleci, deci ti-ar prinde bine o plimbare in aerul rece al toamnei. Scrie-ti orice gand nou. Vrei sa il retii pentru viitor.

Horoscop PESTI 

Un prieten te poate introduce la o persoana ce te entuziasmeaza si fascineaza, pentru care ai putea simti o puternica atractie fizica. Intalnirea poate fi excelenta, insa ramai calm si obiectiv. Daca sentimentele iti sunt prea evidente, el sau ea isi poate pierde interesul inainte de a se dezvolta orice altceva. Doar fii tu insuti, bucura-te de companie si distreaza-te. Este tot ce ai nevoie acum.