MENIU

Horoscopul zilei, vineri, 16 februarie 2024. Astrele îngreunează controlul sentimentelor. Patru zodii vor învăța să își asculte inima

Horoscopul zilei, vineri, 16 februarie 2024

Horoscopul zilei de vineri, 16 februarie 2024, pregătește pentru o zi agitată și tumultuoasă în ceea ce privește relațiile interpersonale, astfel că trebuie să fim pregătiți pentru schimbări și transformări. 

Venus intră în Vărsător și aduce cu sine o inerentă dorință de independență și de excentricitate în cadrul legăturilor noastre, astfel că zodiile vor simți nevoia să își redefinească conexiunile și să își exprime individualitatea într-un mod mai liber și mai neconvențional.

Pe de altă parte, cuadratura dintre Mercur în Vărsător și Uranus în Taur îngreunează controlul sentimentelor, și cu precădere pe al celor negative. Furia poate izbucni când ți-e lumea mai dragă, iar conflictele vor fi acerbe.

În cele din urmă, Luna în primul pătrar în Taur imprimă un ritm mai lent schimbărilor și reliefează importanța de a fi încrezător/are în deciziile pe care le iei.

Secretele de frumusețe pentru fiecare zodie în parte. Ce punct forte al seducției să îl pui în evidență

Berbec

Ce părere ai despre conceptul de „prieteni cu beneficii”? Se pare că, odată ce Venus intră în Vărsător, o să fii mult mai înclinat/ă să descoperi avantaje nenumărate de pe urma amicilor tăi... dacă știi la ce ne referim. Pasiunea va fi înflăcărată, dar nu e indicat acum să te implici într-o legătură care ar putea presupune și sentimente, nu numai atracție fizică.

Taur

Așterne-ți pe frunte o coroană, căci ești gata să devii regele/regina spațiului profesional. Te susține fără preget în acest sens contextul astrologic dominat de neconvențional. Mai ales dacă lucrezi într-un domeniu creativ, alege o abordare cât mai neobișnuită. Vor avea lipici ideile super originale, la care nimeni „nici cu gândul nu a gândit”.

Gemeni

Ești perla coroanei pe firmamentul iubirii! Dintre toate zodiile, Venus în Vărsător și-a pus în cap să te celebreze cu precădere pe tine. Dar, pentru că acest ambient e dominat de neobișnuit, nu căuta dragostea în același spațiu familiar și ține-te departe de tipologiile în relații. O legătură la distanță e exact ce ți-ar trebui acum.

Rac

Atracția trupească va juca un rol esențial în formarea relațiilor! Ți-era dor să dorești pe cineva cu care simțeai în același timp o puternică conexiune sufletească, arată astrele. Un alt avantaj e că astfel îți e mai ușor să iei o decizie amoroasă. Dacă ești cuplat/ă, atunci vei dori să treci la următorul nivel, dacă sunteți în perioada de tatonări, veți dobândi certitudinea că vreți mai mult.

Horoscop chinezesc 2024: 3 zodii care au cele mai mari șanse să devină părinți în anul Dragonului de Lemn

Leu

Ce atâtea îndoieli? Nu îți sunt specifice! Ascultă de ce spune inima, mai ales că e singura care ar trebui să decidă cu Venus în Vărsător, căci mintea ta va ști să unească apoi punctele de suspensie de la finalul unei afirmații îndoielnice cu semnul exclamării al unei mari iubiri. Găsești astfel tăria să părăsești o relație care nu mai avea potențial pentru alta sau să te implici mai mult.

Fecioară

Cum te poți îngriji mai bine în relație? Asigurându-te că nu numai tu, dar și celălalt își îndeplinește angajamentele luate. Așa întărești respectul, iar de aici, ca într-o ecuație matematică, rezultă mai multă fericire și satisfacție. Având grijă ca nevoie tale să fie împlinite, vei avea mai mult de dat, multiplicând prin urmare bucuria.

Balanță

Plăcerea, fie ea fizică, fie emoțională, va fi principalul criteriu după care îți vei orienta viața în zilele următoare, spun astrele. Ești pe cale să te îndrăgostești sau, dacă ai făcut-o, să simți dragostea încă și mai ardent și mai puternic. Nici nu o să îți mai pese de echilibru, o să te dăruiești cu totul, și asta spune multe despre o Balanță.

Scorpion

Cumpără-ți câteva reviste de decorații interioare sau „pierde timpul” cu folos pe Pinterest, fiindcă ești pe cale să fii complet îndrăgostit/ă de casa ta. Vei fi mai încântat/ă acum să faci curat în bibliotecă, să ordonezi cărțile după culoare sau după autori sau să aranjezi tricourile la linie decât să petreci timp cu partenerul. Trage singur/ă concluziile de aici!

Horoscopul dragostei, săptămâna 19 - 25 februarie. Soarele își începe drumul în Pești adăugând un plus de empatie. Trei zodii vor trăi în visare

Săgetător

Ai face și un cuceritor de profesie să roșească cu replicile tale inteligente și spirituale în aceste momente. E clar că Venus în Vărsător îți priește de minune, ba am putea spune chiar că e exact ce îți trebuia ca să te distrezi de minune, scrie DivaHair. Flirtul devine sportul tău preferat de contact, iar relațiile sunt mai fierbinți ca niciodată. Ai grijă însă, căci celălalt se poate îndrăgosti până peste cap!

Capricorn

Zodia ta e invitată să își mai cenzureze puțin din „apucăturile” materialiste! Nu te gândești decât la cum să obții ceea ce vrei și te dezlănțui la cumpărături. Nu ți-ar strica să ții aproape un prieten cu viziuni financiare conservatoare sau măcar să consulți un expert care să îți traseze limite necesare ori să te învețe cum să economisești.

Vărsător

Nu ai nevoie să întrebi o oglindă fermecată cine e cel mai frumos/asă din țară, căci știi deja că ești tu! Cu Venus în semnul tău, ce se alătură focosului Marte aflat deja în constelația ta, nimeni, dar absolut nimeni nu îți poate rezista. Nu folosești aceste daruri numai pe plan personal sau amoros, ci și în profesie, unde poți vinde orice produs sau idee.

Pești

Ești, în calitate de zodie de apă și de empat al zodiacului, una dintre cele mai darnice zodii, dacă nu chiar cea mai generoasă. Însă acest tranzit astral te împinge de la spate să mai și cenzurezi pornirea ta de a dărui. Ai nevoie de limite, și o știi și tu. Nu spunem să nu te mai apropii de ceilalți, ci să cauți persoane diferite care să îți îndeplinească nevoile, nu să te axezi numai pe un singur om.

Horoscopul săptămânii 19 - 25 februarie. Soarele intră în Pești și dezgheață inimile nativilor. Patru zodii vor avea o nouă șansă la fericire