MENIU

Horoscopul zilei, vineri, 15 decembrie 2023. Ajutor din astral pentru a ne pune dorințele în aplicare. Patru zodii își vor face de cap

Horoscopul zilei, vineri, 15 decembrie 2023

Horoscopul zilei, vineri, 15 decembrie 2023 ne arată o hartă astrală interesantă. Chiar dacă Mercur retrograd poate crea un sentiment de stagnare în timp, nu trebuie să te descurajezi. Luna intră în Vărsător, aducând o schimbare în atenția ta de la gândurile obsesive la năzuințe despre viitor.

 Acesta este un moment favorabil pentru a-ți planifica rezoluțiile care te vor inspira să treci cu brio peste orice obstacol creat de mișcarea astrelor. Permite-ți să nutrești vise frumoase și să te pregătești pentru o transformare benefică în viitorul apropiat!

În dragoste se manifestă și o conexiune intensă între Marte și transformatorul Chiron, ce va provoca multe schimbări, majoritatea de bun augur.

Horoscop 15 decembrie 2023, Berbec

Nu o să te mai recunoști când vine vorba despre viața ta amoroasă de mâine. Ești atras/ă de un tip diferit de persoană și ai surpriza să constați că te înțelegi de minune cu acest om, cu care nu ai fi crezut în veci că ești compatibil/ă. Faci și primul pas, cu o deosebită îndrăzneală, și e posibil să îi grăbești și pe ceilalți. Nu e deloc imposibil să te trezești la finalul serii logodit/ă.

Idei de cadouri pentru Crăciun, în funcție de zodie. Ce gen de surprize urăsc cel mai mult nativii din zodiac

Horoscop 15 decembrie 2023, Taur

Zodia ta are nevoie acum să își dezlănțuie întreaga putere de seducție. Nimeni, dar absolut nimeni nu o să îți reziste, așa că fii atent/ă cu cine îți încerci puterile. Nu doar că farmeci cu o singură privire, dar astrele îți dau șanse mari și să începi o relație după ce tu curtezi cu curaj acel om care ți-a pus inima pe jar. Uită de preconcepții și sparge gheața.

Horoscop 15 decembrie 2023, Gemeni

Ești la o răscruce de drumuri, una cum nu se poate mai aventuroasă. Imaginează-ți că te situezi în fața unui indicator: o parte a sa semnalează sfârșitul relației în care te afli acum și libertate deplină să urmezi un drum solo, cealaltă o oficializare de orice natură îți dorești tu a legăturii. E o alegere înfricoșătoare, dar pe tine te provoacă.

Horoscop 15 decembrie 2023, Rac

Plasează-te într-un punct favorabil, acolo unde săgeata lui Cupidon să te nimerească din plin! E minunat că e îmbibată în iubire de sine. Ești umărul preferat pe care plâng cei dragi, dar cuvintele pe care ți le adresezi ție sunt în mare parte dure? Te judeci cumva mai aspru decât pe ei? Învață acum cât de important e să îți vorbești cu candoare!

Horoscop chinezesc. Vești proaspete de la înțelepții din Orient. 4 zodii vor avea noroc în dragoste până la finalul lunii decembrie 2023

Horoscop 15 decembrie 2023, Leu

Nimeni nu știe să arate atât de bine ca tine: profiți de fiecare avantaj pe care îl ai, iar Mama Natură nu a fost niciodată zgârcită cu Leii din acest punct de vedere. Ar cam fi cazul însă mai ieși din pantalonii de yoga și tricoul acela larg și confortabil și să îmbraci o rochie la birou sau măcar un sacou elegant dacă lucrezi de acasă. Diferența va fi wow!

Horoscop 15 decembrie 2023, Fecioară

Marte și Chiron s-au pus de acord să ridice stavilele pe care le-ai pus în calea emoțiilor tale și să lase sentimentele să te copleșească într-un torent. Sperăm să știi să înoți! Ține de asemenea cont că aceste senzații te pot lua prin surprindere, așa că nu vei mai avea filtru și vei spune exact ceea ce gândești, lucru care poate fi uneori dăunător relațiilor.

Horoscop 15 decembrie 2023, Balanță

Nu o să îți poți ține inima în piept mâine și nici nu trebuie să o faci! Acele declarații ardente de dragoste îți ard pieptul (și gâtul), așa că o să le eliberezi asupra celui/celei drag/i. Nu te teme, nu te bâlbâi și nici nu spui „prostii”, căci ai vorbele la tine și sufletul încărcat de poezie. Mărturisirea ta va fi cel mai emoționant moment pe care și tu, și interesul tău amoros l-ați trăit vreodată (până acum).

Horoscop 15 decembrie 2023, Scorpion

Renunță la sau măcar mai coboară cu câțiva centimetri acel scut oțelit specific pentru un Scorpion. Nu arată lipsă de putere să ceri ajutorul atunci când ai nevoie, e clar un indiciu al faptului că te cunoști suficient de bine ca să știi ce poți și ce nu poți. Mai mult, e un test fantastic pentru grupul tău de apropiați, căci știi că prietenul adevărat la nevoie se cunoaște.

2024, an crucial pentru 3 zodii. Vor fi nevoite să vindece datoriile karmice importante din viața lor

Horoscop 15 decembrie 2023, Săgetător

Fă ceva neașteptat chiar și pentru tine în dragoste! Nu te mai ascunde în spatele unui zid protector, coboară-ți garda și acceptă să lași la conducere măcar pentru o zi numai inima, scrie DivaHair. Sunt șanse mari să reaprinzi pasiunea în cuplu sau să te îndrăgostești iar de partener (și el/ea de tine), deși nici astrele nu știu cum. Sunt surprize, am mai spus-o.

Horoscop 15 decembrie 2023, Capricorn

Deși adori să îmbraci straiele stoicului zodiacului, în adâncul pieptului îți bate o inimă sensibilă. E cazul numai să o recunoști și tu și să accepți că nu e nici pe departe o slăbiciune, ba dimpotrivă. Faptul că ești atent/ă la nevoile celorlalți și că simți profund e una dintre cele mai frumoase fațete ale experienței de a fi om. Cinstește aceste lucruri acum!

Horoscop 15 decembrie 2023, Vărsător

Conform astrelor, iubirea pe care o resimți acum sparge orice norme. Nu ești obișnuit/ă cu asemenea sentimente copleșitoare, care îți vor fi de mare folos dacă ești single. Nu te rezuma la o singură tipologie, permite-ți să savurezi de toate, ca la o masă plină de gustări. Cât timp nu îți iei un angajament sigur, ai voie să experimentezi.

Horoscop 15 decembrie 2023, Pești

Ia la control acele vise: e musai! Mai întâi de toate, întreabă-te dacă nu cumva sunt mult prea idealiste pentru momentul actual al vieții tale. În al doilea rând, vezi cum anume îți reflectă activitățile zilnice și rutina ta aceste deziderate. Dacă simți că una spui, alta faci, integrează ritualuri care să îți sprijine idealurile. Așa excelezi.

Horoscopul săptămânii 18-24 decembrie. O perioadă binevenită de respiro. 6 zodii își îmbrățișează pasiunile fără menajamente