MENIU

Horoscopul zilei, miercuri, 17 ianuarie. Marte e generos și împarte liber energie combativă. Patru zodii ies victorioase din lupta cu problemele zilnice

Horoscopul zilei, miercuri, 17 ianuarie

Horoscopul zilei de miercuri, 17 ianuarie 2024, ne spune că avem în față o perioadă în care rezultatele se obțin treptat, dar cu sigur. Astrele încurajează nativii să-și finalizeze proiectele în timp util, să efectueze cercetări și să strângă informații pentru a-și atinge obiectivele. 

Ziua de miercuri, 17 ianuarie 2024, aduce oportunități promițătoare și un impuls puternic de energie combativă. Horoscopul evidențiază aspectul astral al sextilei dintre Mercur în Capricorn și Saturn în Pești, care va sprijini zodiile în finalizarea proiectelor importante și în obținerea rezultatelor dorite. Această conjuncție astrală încurajează zodiile să se concentreze asupra cercetărilor, să colecteze informații relevante și să documenteze tot ceea ce este necesar pentru a-și atinge obiectivele personale.

Pe lângă asta, energia stimulantă a Lunii în primul pătrar, în Berbec, va amplifica dorința de a înfrunta provocările și de a acționa decisiv. Această combinație astrală promite un început dinamic și intens pentru zodiile chiar sunt în căutarea progresului și succesului în viață.

Berbec

Nu te chinui prea tare să îți explici planurile celor din jur, fiindcă nimeni nu va ține pasul cu tine. E un lucru de altfel știut pentru un Berbec: fiind cel care deschide zodiacul, ești acea minte vizionară unită cu un spirit de conducător care e mereu în fruntea tendințelor. Așadar, lipsa de înțelegere a celor din jur nu te poate deraia de la calea ta.

Taur

Luna în primul pătrar în Berbec aduce oportunități de confruntare. Nu am greșit folosind cuvântul „oportunitate”, căci e evident că există o latură cât se poate de pozitivă. Intră mâine în viața ta o persoană intolerantă sau nesuferită cu care inițiezi un conflict, dar, deși îți tulbură pacea, rezultatul final va fi evoluția ta.

Cum să atragi banii în 2024. Secretul Feng-Shui care aduce abundență în noul an

Gemeni

Spiritul de echipă e ca a doua natură pentru sociabilul Geamăn, dar uneori, ce e prea mult e prea mult. Nu încerca să îi faci pe toți fericiți, căci nu ești nici Moș Crăciun, nici Zâna Măseluță. Așadar, înainte de a-ți compromite un obiectiv pentru că afectează stabilitatea altuia, gândește-te bine la ce renunți. Merită?

Rac

Te anunțăm cu mare speranță că de acum în aproximativ 3 luni (mai precis, pe 8 aprilie), se va produce o eclipsă solară în focosul Berbec, ce te cheamă în lumina reflectoarelor. Ți se propune să fii lider într-o perioadă provocatoare. Ai tot ce îți trebuie? Dacă nu, întreabă-te ce anume ai putea face ca să lucrezi la aceste abilități de acum.

Leu

Dorințele sufletului nu sunt nicicând ușoare. Simți un „zvâc” interior, căruia, din diverse motive, îți e teamă să îi dai curs? Atunci e cu atât mai important să faci ceea ce îți e frică să faci. Evoluția presupune aproape întotdeauna depășirea zonei de confort și accesul în teritorii sălbatice, poate instabile și pline de neprevăzut, dar cu atât mai incitante.

Zodiile care se vor împacă cu foștii în 2024. Sfaturi de aur pentru ca relația să aibă șanse de izbândă

Fecioară

Cine caută găsește, iar tu ești chemat/ă acum să descoperi un secret. Ține însă cont că, oricât de întunecat sau de periculos ar părea, când Luna se află în primul pătrar, e nevoie mai mult ca oricând de echilibru. Așadar, nu reacționa impulsiv, căci se pare că sunt fațete ale adevărului pe care nu le întrevezi acum.

Balanță

Poate că mai e până la weekend, dar aspectele temporale nu îți pot împiedica dispoziția să vireze înspre relaxare și recreere. De aceea există zilele de ianuarie, până la urmă. Dacă ai posibilitatea, ia-ți să lucrezi mâine de acasă. Nu trebuie să rămâi singur/ă, însă: acel prieten freelancer ți se poate alătura, la fel ca cel ce deține o afacere. Stabiliți însă o politică de „tăcere”, ca să nu pierzi potențialul de productivitate.

Scorpion

Paza bună trece primejdia rea, dar tu mâine plusezi și stabilești o ofensivă de zile mari. Nu te teme, nu te trimitem să te joci cu soldățeii de plumb din copilărie, ci te îndemnăm să te înarmezi cu mijloace de prevenție a răcelilor. Ce spui dacă ai pune pe jar virușii cu un atac format din shoturi de ceai de ghimbir, vitamina C și echinaceea?

Horoscop februarie. Două zodii încep luna cu stângul: durere mare, schimbări de destin

Săgetător

Poate că ai avut în ultima perioadă un proiect profesional sau o idee despre cum să faci bani (cel mai probabil în preajma Lunii Noi în Capricorn, de săptămâna trecută), dar cumva planul tău s-a pierdut printre urgențele și obligațiile zilnice, scrie DivaHair. Revino acum la el și nu oricum, ci cu noi puteri! Contextul astrologic e mult mai permisiv.

Capricorn

Tot insiști să ignori o problemă presantă, un conflict cu o persoană apropiată, pentru că dorești să scapi de tensiuni. Însă nu aceasta e soluția. Poate că ați făcut pace, dar fiecare ați ridicat steagul alb din lipsă de resurse, nu din dorință a inimii. Și cât timp tu ai huzurit liniștit/ă, oponentul a adunat arme și e gata să atace în forță. Pregătește-te ridicând primul/a în atenție problema dintre voi.

Vărsător

Te anunțăm că se vor isca ușor conflicte mâine cu persoanele cele mai apropiate, care insistă să te calce pe bătături. În loc să te avânți în luptă contra lor, mai bine consumă acea energie războinică pe o cale mai productivă. Du-te la alergat sau lovește puternic un sac de box și abia apoi abordează cu mai multă diplomație situația dintre voi.

Pești

Conform horoscopului de mâine, e vital să îți consulți cu curaj situația financiară. Nu o face în mod superficial, ci pune pe hârtie ce cheltuieli ai și cât trebuie să câștigi sau să economisești ca să revii pe calea de plutire. Acest lucru o să îți trezească creativitatea și astfel o să fii mai predispus/ă să începi un job part time sau să tai din cheltuielile inutile. Nevoia te învață.

Femeia anului 2024 din zodiac. Astrele o vor răsfăța cu succes în tot ceea ce va face