MENIU

Horoscopul zilei, marți 9 mai 2023. Astrele ne dau planurile peste cap. Cum putem să le facem față?

Luna in Capricornul cu picioarele pe pamant se echilibreaza cu Saturn cel sever si cu Mercur cel logic, dandu-ne o oarecare structura. Cand Soarele se uneste apoi cu Uranus cel socant, evenimentele care se desfasoara rapid ne pot obliga sa iesim din orice program pe care l-am facut pentru ziua respectiva. 

Cu toate acestea, probabil ca vom gasi ca este mai bine sa avem un plan pe care sa-l modificam decat sa nu avem un plan deloc. Putem rula cu schimbare, mai degraba decat sa o lasam peste noi.

Horoscopul zilei BERBEC  

Aspecte din jurul casei si familiei te vor preocupa azi si iti vor solicita intreaga energie. Aceasta zi aduce probleme la lumina pentru a le vedea si a ajunge la solutii pe care alta data nu le puteai identifica. Te-ai putea simti ca pus sub presiune si ca rabdarea ta are limite, scrie Sfatul Părinților. Insa nu renunta. Este bine sa rezolvi ceva ce porti in tine si nu ai doreste sa iti fie bagaj emotional de atata timp. Iar familia are nevoie de tine eliberat si bine.

Horoscopul zilei TAUR 

Astazi dedica-ti timp si prinde oportunitatile de a discuta cu oameni care iti vor fi de mare ajutor in a-ti rezolva aspecte din tine cu care te confrunti si pe care le porti de mult timp in energia ta. Este foarte important sa rezolvi pentru ca ai ajuns, probabil, intr-un impas in anumite aspecte de viata si singura cale spre viitor este sa vezi ce nu a mers si sa faci o schimbare.

Horoscopul zilei GEMENI 

Norocul este ferm si clar de partea ta, deci asuma-ti curajul sa risti pe ici pe colo si sa mergi dupa dorinta inimii tale. Indrazneste sa visezi si sa tinzi catre stele. Daca abordezi lucrurile rational si echilibrat pas cu pas, nu exista nicio cale prin care sa esuezi.

Horoscopul zilei RAC  

Lucrurile sunt acum mai clare, deci vei reusi sa gasesti solutii la aspecte ce ti-au dat bataie de cap in ultimul timp. Drept rezultat, vei putea sa te relaxezi mai bine, deci sa poti vedea micile placeri simple ale vietii. In loc sa fugi din situatiile nesatisfacatoare, incearca sa le privesti, sa le intelegi si sa construiesti o abordare noua in fata lor.

Horoscopul zilei LEU 

Ai putea sa fii fata in fata cu unele dificultati si obstacole din calea ta dar sa nu renunti. Este mai bine sa le vezi exact asa cum sunt ca sa ai sansa de a schimba realitatea cu una mai buna. Tu continua sa fii consecvent, sa faci ceea ce stii mai bine, sa ai intentiile cele mai bune, sa fii pozitiv si determinat si vei reusi acolo unde altii esueaza.

Horoscopul zilei FECIOARA 

Dezvoltari neasteptate de evenimente vor transforma situatiile curente si te pot lasa cu gura cascata. Fa tot ce poti sa nu lasi nicio influenta sa te faca sa iti pierzi controlul asupra ta si asupra situatiilor. Incearca sa ramai calm si sigur te vei adapta din mers si chiar vei inflori in aceasta noua realitate ce se modeleaza chiar in fata ochilor tai.

Horoscopul zilei BALANTA 

Exista multa viata de interior in aceasta perioada si aceasta te poate dezorienta si scoate din programul tau obisnuit. Ai nevoie insa sa ramai determinat si sa iti folosesti ratiunea cu calm. In acest fel iti vei gasi directia si vei ramane cu picioarele pe pamant. Te afli pe drumul bun, indiferent ce se intampla, deci nu lasa pe nimeni si nimic sa te scoata din aceasta convingere.

Horoscopul zilei SCORPION 

Este o zi tocmai buna sa iti inventariezi viata si sa derulezi o examinare de sine ca sa iti dai seama unde te afli si cum ai de gand sa mergi mai departe. Asta te va ajuta sa intelegi ce ai realizat pana acum si ce este inca pe lista de teluri. Poti sa te bazezi pe unii oameni drept aliati si prieteni. Cere favoruri daca simti nevoia mai ales ca unii vor fi de mare folos, eliberandu-te de ceva ce te tinea inapoi ca sa poti merge mai departe cu planurile tale.

Horoscopul zilei SAGETATOR  

Ai ocazia azi sa iti iei timp liber departe de programul tau incarcat obisnuit si sa te focusezi pe sanatate, pe felul in care arati si pe starea ta generala per ansamblu. Odihneste-te si improspateaza-te. Nu doar ca meriti asta, chiar ai nevoie ! Priveste si in interiorul tau, inventariazati viata, revizuieste-ti respectul fata de oameni si situatii. Astfel, cu bateriile incarcate te poti concentra pe un nou start proaspat si poti merge spre visele tale fara dubii si ezitari.

Horoscopul zilei CAPRICORN  

Azi poti fi solicitat sa iti asumi anumite responsabilitati si timpul tau liber sa dispara cat ai gandi. Ai un program incarcat azi si e nevoie sa te prepari si organizezi, dar este bine pentru ca astfel vei aborda eficient lucrurile fara mare stres. Si daca la un moment dat devine prea mult, cere ajutor de la cineva drag din preajma. Distantarea sa te problemele tale iti ofera un punct de vedere valoros si echilibrat ce te ajuta sa gasesti solutii constructive pentru orice ai de rezolvat.

Horoscopul zilei VARSATOR 

Ai nevoie sa iti asculti instinctul si intuitia azi ca sa gasesti cele mai bune solutii posibile pentru orice te framanta in prezent. Facand asa, vei putea sa iti tii capul deasupra apei si chiar sa ai parte de un start proaspat acolo unde ai nevoie, fara sa fii afectat de negativitatea din jur. Ai incredere in tine, in puterea ta si in judecata si abilitatile tale si totul va merge spre bine.

Horoscopul zilei PESTI 

Vei vedea mult mai clar acum si vei decide sa devii mult mai responsabil in ceea ce priveste treburile pe care le ai de pus in ordine. O serie de decizii pe care le-ai considerat gresite in trecut vor trece la reanalizat si va fi nevoie de timp si efort pentru a indrepta lucrurile, dar vestea buna este ca se vor indrepta.