MENIU

Horoscopul săptămânii 30 octombrie - 5 noiembrie: Luna în Rac dezvăluie emoții ascunse. Patru zodii vor avea noroc din plin

Horoscopul săptămânii 30 octombrie - 5 noiembrie

Această săptămână începe cu o Lună plină în Rac, care dezvăluie emoțiile noastre ascunse și ne încurajează să ne confruntăm cu ele. Acesta este momentul perfect pentru a ne pune în ordine sentimentele și pentru a lua măsuri concrete în ceea ce privește relațiile și nevoile noastre emoționale.

Octombrie se încheie cu o Lună în Gemeni, care ne ajută să ne concentrăm asupra obiectivelor noastre și să fim mai eficienți în tot ceea ce facem. Aceasta este o perioadă excelentă pentru a lua decizii importante legate de carieră sau de afaceri și pentru a ne concentra asupra a ceea ce contează cu adevărat în viața noastră. Eclipsa de Lună în Taur de săptămâna trecută ne-a ajutat să ne dăm seama de multe lucruri importante, așa că acum putem să ne mișcăm într-o nouă direcție cu mai multă încredere și determinare. Indiferent de zodia ta, această săptămână promite să fie una plină de oportunități și de reușite.

Pe 1 noiembrie, Luna se mută în Rac, mutând totodată atenția asupra emoțiilor ascunse. Asta înseamnă că zodiile își vor recunoaște mai ușor sentimentele, chiar dacă este vorba despre frustrări sau nemulțumiri care îi pot deranja pe ceilalți. Doar comunicarea poate rezolva anumite probleme, nu?

Horoscopul banilor pentru luna noiembrie. Patru zodii vor da lovitura, ajutate de astre

A doua zi, Luna în Rac formează un trigon cu Marte în Scorpion. Energiile acestei poziționări cheie vor crește energia semnelor de pe cercul zodiacal. Trebuie să profiți și tu de începutul săptămânii, căci lucrurile se schimbă pe 3 noiembrie, când Soarele în Scorpion se va afla în opoziție cu Jupiter în Taur. Atunci, pofta de viață va fi înlocuită cu lenea, care îi va împiedica pe nativi să își urmeze visurile.
Motivația dispare și ea, așa că totul se va desfășura greoi.

În aceeași zi, Venus în Fecioară și Neptun în Pești vor fi, la rândul lor, în opoziție. Unele persoane s-ar putea simți epuizate din cauza acestui context astral, în timp ce altele vor învăța lecții prețioase legate de limitele pe care ar trebui să le impună în relațiile cu oamenii din jur.

Pe 4 noiembrie, are loc o schimbare majoră la nivel cosmic! Saturn iese din retrogradare și își începe cursul direct în Pești. Acum, imaginația tuturor va căpăta noi dimensiuni, pentru că nu vor mai exista piedicile în gândire impuse de retrogradarea acestei planete.

Tot pe 4, Luna intră în Leu, acolo unde va rămâne și în ultima zi din săptămână. Nivelul de creativitate crește datorită eliberării imaginației din strânsoarea energiilor negative ale lui Saturn.

Care va fi cea mai mare provocare din viața ta, în funcție de zodia în care te-ai născut

Berbec 

Ești o sursă de inspirație pentru cei din jur, căci ideile tale inedite îi pot ajuta și pe ei să iasă din impas. Nu îți face griji cu privire la viitor, căci momentul prezent este mai important. Trebuie să profiți de atenția pe care o primești de la ceilalți care te vor lăuda pentru iscusința ta!

Taur 

În această săptămână, ești admirat/ă de colegii de la serviciu, fiindcă le dai clasă în multe situații. Energiile astrale te vor pune într-o lumină favorabilă, astfel că vei reuși să te descurci în orice împrejurare. Nu te lăsa descurajat/ă dacă planurile tale nu par să dea roade din prima clipă.

Gemeni 

În aceste zile, s-ar putea să te enervezi fără motiv și să simți că ai ajuns la capătul puterilor doar pentru că te stresezi din cauza unor situații care nu te privesc. Lasă-i pe cei din jur să își rezolve singuri neînțelegerile și nu te încărca emoțional cu probleme care nu te privesc.

Rac 

Dacă ești în căutare de noi oportunități, începutul săptămânii ți le va scoate în cale pe toate. Pe parcurs, magia se va stinge, așa că trebuie să te asiguri că bagheta rămâne la tine în mână ca să poți întoarce oricând lucrurile în favoarea ta. Nu lăsa nimic să te descurajeze!

Cele mai deprimate zodii: au o predispoziție spre suferință. Horoscopul oamenilor singuri

Leu 

S-ar putea să nu ai motivație nici măcar pentru lucrurile care contează cu adevărat. E de înțeles dacă nu vrei să repari lucrurile stricate prin casă, dar de ce nu ai vrea să muncești pentru visul tău? Caută motive care să îți dea încredere să mergi mai departe!

Fecioară 

S-ar putea ca la jumătatea săptămânii să îți schimbi complet planurile, după ce vei realiza că îți dorești mai mult de la viață. Nu trebuie să te sperie decizia radicală pe care te împinge inima să o iei, căci trebuie să îți concentrezi energia pe adaptare.

Balanță

O să îți pierzi cumpătul de mai multe ori în aceste zile, mai ales când vei vedea că situația ta financiară nu arată așa cum ai visat. Ca să îți meargă mai bine, trebuie să te calmezi și să găsești o strategie care îți poate crește veniturile. Nervii nu te vor ajuta să ieși din impas, ci doar să te descarci pe moment.

Scorpion 

Ești gata pentru o schimbare majoră, așa că în această săptămână începi să te gândești cum o poți implementa, scrie Diva Hair. Eclipsa de Lună din 28 octombrie te-a ajutat să înțelegi ce este mai bine pentru tine, iar acum știi ce ai de făcut pe viitor.

Trei zodii sunt așteptate să dea lovitura în noiembrie. Se anunță schimbări majore după eclipsa de Lună din 28 octombrie

Săgetător 

În perioada 30 octombrie - 5 noiembrie scapi de rutină, chiar dacă în primă fază îți va fi lene să încerci lucruri noi. Dar pe măsură ce vei simți gustul experiențelor noi, nu vei dori să te mai întorci la trecut. Este posibil să descoperi detalii neașteptate despre tine!

Capricorn 

Activitatea fizică din această săptămână va reuși să îți consume energia, dar reușești să îți găsești puterea de a merge mai departe, indiferent de volumul de muncă. Bucură-te că ai activitate și nu te plânge, fiindcă Universul îți întoarce tot ce oferi. Recunoștința se răsplătește cu noroc și prosperitate.

Vărsător 

Energiile pozitive te urmăresc pretutindeni în această săptămână, iar norocul te însoțește, mai ales când vine vorba de carieră și planuri profesionale. Ai șansa să pui orice idee în aplicare și să culegi rapid roadele muncii tale. Nu te stresa dacă pare că unele eforturi sunt în zadar. Doar pare!

Pești  

Începe aventura vieții tale! Această săptămână, care poate părea nebună la început, îți va deschide calea spre o nouă etapă în dezvoltarea spirituală. Trebuie doar să îți păstrezi mintea deschisă și să te bucuri de fiecare experiență întâlnită pe drum.

Horoscopul dragostei, săptămâna 30 octombrie - 5 noiembrie: Ieșirea lui Saturn din retrogradare aprinde la loc flacăra pasiunii