MENIU

Horoscopul săptămânii 27 mai - 2 iunie. Zile intense cu descărcări karmice. Trei zodii vor scăpa de problemele din ultima vreme

Horoscopul săptămânii 27 mai - 2 iunie

În săptămâna 27 mai - 2 iunie, zodiile vor trece printr-o experiență de descărcare karmică, care le va ajuta să se elibereze de toate sarcinile și îndatoririle din trecut. Această perioadă va fi ca o răsturnare de situație, care le va permite să se pregătească pentru o nouă etapă de creștere și evoluție.

Intervalul începe cu o sextilă între Mercur în Taur și Saturn în Pești, ce disciplinează energia mentală și ajută semnele să adune informații pentru proiectele lor. În a doua zi a intervalului, pe 28, trigonul dintre Lună în Vărsător și Soare în Gemeni mută concentrarea de la muncă pe starea de bine, iar semnele se vor simți cel mai confortabil când fac ce le place.

Dar se pare că atâta lejeritate nu ne convine. Mijlocul intervalului stă sub semnul cuadraturii dintre Lună în Vărsător și Uranus în Taur, ce poate împinge zodiile să se simtă izolate sau „înțepenite” în viața lor. E nevoie ca Luna să se mute în Pești, în ultimul său pătrar, pentru a ne curăța de energiile negative și a da curs unei descărcări karmice.

Pe 31 mai, conjuncția dintre Mercur în Taur și Uranus în Taur pune intuiția la treabă, care vine cu idei neconvenționale.

Horoscopul săptămânii se încheie cu sextila dintre Lună în Berbec și Venus în Gemeni, din prima zi a lui iunie, plină de conexiuni sociale plăcute. Stai cu cei dragi, mai ales că pe 2 iunie tot ce contează pentru tine sunt proiectele creative și imaginația prin prisma sextilei dintre Mercur în Taur și Neptun în Pești.

Berbec  

Orice se poate întâmpla în sezonul Gemenilor, mai ales când ești un Berbec focos care știe ce vrea de la viață. Lasă-ți pașii ghidați de soartă, puterile celești vor lucra în favoarea ta, și chiar dacă la picioare pare să ți se aștearnă un labirint, privește acest lucru ca pe unul pozitiv, fiindcă înseamnă că ai mai multe căi de a-ți atinge obiectivele. O legătură nouă, plină de romantism, sau o reușită financiară sunt în cărți acum. 

Taur 

Practică recunoștința în această ultimă săptămână din mai și la începutul lunii iunie, căci numai așa te vei asigura că o să beneficiezi de toate oportunitățile Universului. Izgonește invidia sau gelozia, nu au ce căuta în inima ta. Un prieten îți poate cere ajutorul acum; oferă-i-l, dar mai degrabă ghidându-l decât servindu-i soluția pe tavă.

Gemeni 

Cu Jupiter în semnul tău, pe ce pui mâna se transformă în aur, îți spun astrele. Atingerea ta e miraculoasă, așa că se vor concretiza zbârnâind relații, dar și proiecte profesionale și șanse personale. Strălucești mai ales în carieră, însă, în această săptămână, pentru că ai toate răspunsurile. Chiar și atunci când toți ochii sunt pe tine ești capabil/ă să te aduni și să vii cu cea mai potrivită soluție.

Horoscopul dragostei pentru luna IUNIE 2024. Suișuri și coborâșuri pentru îndrăgostiți. Două zodii își pot găsi marea iubire

Rac 

Vrei să pleci undeva? Ocupă-te cu organizarea săptămâna aceasta, fie că presupune să rezervi bilete de avion, să alegi un hotel sau să te documentezi în legătură cu atracțiile turistice care trebuie bifate. Și creativitatea e intensificată acum, așa că apucă-te de pictat sau poate de scris romanul vieții tale. La fel de rodnic se poate dovedi și să te conectezi cu înaintașii tăi spirituali sau cu spiritele protectoare.

Leu 

Capacitatea ta de concentrare mentală e super elevată în horoscopul perioadei 27 mai - 2 iunie, așa că, dragă Leule, profită ca să pui bani deoparte pentru zile negre. Cum? Investind sau dând curs unor alte strategii inteligente pentru eficientizare financiară. Nu te sfii să servești o porție și acum din profit și distrează-te spre finalul săptămânii după pofta inimii. Un weekend la un retreat de lux? Bifat!

Fecioară 

Nu e numai indicat să „îți visezi visele”, e chiar recomandat să o faci acum. Așadar, deschide ochii larg și privește cum se deschid în fața ta perspective uluitoare. Puterile de manifestare sunt de top și nu ar trebui să te mire dacă chiar îți împlinești o năzuință în această săptămână. Și relația merge strună, dar și aici ar trebui să integrezi tot latura mentală: puteți discuta despre un viitor comun, dar lăsați divagațiile romantice pe altă dată.

Ce se întâmplă în organism atunci când încetați să luați medicamente de slăbit. Schimbările imposibil de trecut cu vederea

Balanță 

Crede-ne când îți spunem că s-ar putea scrie cărți despre eficiența ta în această săptămână. Bifezi activități de pe to do list, faci planuri, concepi programe sau poate chiar aplicații: succesul e deplin și incontestabil. Un alt avantaj al perioadei este acela că reușești ce îți propui în orice domeniu al vieții tale. Nu te „lăcomi” însă la toate, o să cazi răpus/ă de oboseală!

Scorpion 

Vrei să deprinzi un hobby creativ? Acum este timpul ideal, căci contextul acestei săptămâni te va ajuta să înveți mai ușor mișcări de dans sau îți va face mai accesibile tehnicile de sculptură, de exemplu. Prezența lui Jupiter e de asemenea un catalizator pentru prosperitate și un amplificator pentru schimbările de viață. Se pot aprinde și flăcările unei relații abia începute!

Săgetător 

Atenția e concentrată asupra casei tale în debutul acestei săptămâni, dragul nostru nativ! Așadar, poate că e timpul pentru o curățenie generală, sau poate doar pentru metode mai ingenioase de a aranja hainele în dulap sau cărțile în bibliotecă. Jupiter, planeta ta guvernantă, își manifestă profund puterea în Gemeni, și cu ajutorul său o relație deja strânsă poate deveni și mai profundă. Singura piedică poate fi teama ta de apropiere.

Horoscopul lunii IUNIE 2024. Soarele începutului de vară dezgheață prieteniile și comunicarea. Lună plină de noroc pentru două zodii

Capricorn 

Ești maestru la planificare, arhitectul viitorului tău. Saturn, planeta ta guvernantă, formează o sextilă cu Mercur în Taur și îți surâde dacă vrei să semnezi un contract sau să faci o mișcare profesională riscantă, spun astrologii. Sunt favorizate acum atât obiectivele pe termen lung, dar și planurile pe durată scurtă. Nu o să te mai simți descurajat/ă la gândul să îți scrii lista de țeluri pe următorii cinci ani!

Vărsător 

Vrei să pui pe foaie fiecare cheltuială pe care o faci și să treci într-un tabel fiecare bănuț câștigat în această săptămână, ceea ce îți va facilita o decizie financiară genială. Ești hotărât/ă să nu mai arunci cu fondurile greu câștigate în stânga și în dreapta. Pe 30 mai, conjuncția dintre Mercur și Uranus, guvernatorul tău celest, e o garanție că te vei simți de milioane. Viața e atât de frumoasă acum!

Pești 

Ești la conducere în această săptămână! Nimeni nu îți poate pune sub semnul întrebării supremația, fie că te afli în fruntea unei echipe, prezinți un proiect, iei decizii grele sau predai un curs dificil. De bun augur e și prezența lui Jupiter în casa familiei tale, datorită căruia închei luna simțindu-te ca în rai în sânul celor dragi, adorând fiecare moment petrecut în preajma lor.

Horoscop special: Jupiter intră în Gemeni pe 25 mai și stă acolo un an. Viețiile zodiilor vor fi schimbate din temelii