MENIU

Horoscopul săptămânii 22 - 28 ianuarie. O perioadă de luptă acerbă dintre temeri și curaj. Patru zodii vor reuși să înfrângă haosul

Horoscopul săptămânii 22 - 28 ianuarie

Privind înainte către săptămâna 22 - 28 ianuarie, ne întâmpină o perioadă plină de provocări și luptă interioară între temeri și curaj. Luna în Gemeni și opoziția cu Venus în Săgetător vor pune câteva obstacole în calea zodiilor, determinându-le să se simtă mai leneșe decât de obicei și chiar să sufere de lipsa de motivație. Cu toate acestea, această bătălie interioară ne poate oferi și oportunitatea de a ne înfrunta fricile și de a găsi curajul de a merge mai departe.

Pe 23 ianuarie, Venus se mută în Capricorn, ridicând ștacheta la capitolul ambiție. Începând cu această zi, anumiți nativi se vor simți mai încrezători în forțele proprii și vor alerga cu mai mult spor spre îndeplinirea visurilor pe care le au.

Conexiunile interumane se îmbunătățesc de pe 24 ianuarie, când Luna în Rac formează un trigon cu Neptun în Pești. Pe această dată, oamenii realizează că sunt mult mai sensibili și că au o altă deschidere față de semenii lor.

Data de 25 aduce surprize de proporții, căci Luna Plină în Leu se va înălța pe cer pentru a purifica sufletele nativilor din zodiac. Îi va ajuta să își pună ordine în gânduri și în emoții, crescându-le dragostea și creativitatea.

Săptămâna se încheie cu un alt eveniment important. Pe 27 ianuarie, Uranus iese din retrogradare și își reia cursul direct în Taur. Motivația ajunge la un nivel și mai înalt în acest moment cheie, deși unele zodii se vor teme inițial să iasă din zona de confort. Totul e bine când se termina cu bine.

Avantajele și oportunitățile care ți le dăruiesc astrele în anul 2024, în funcție de zodie

Berbec 

În aceste zile, îți dai seama că ai fost prea încăpățânat/ă în ultima vreme și că ai blocat anumite oportunități, doar pentru că nu voiai să îți depășești limitele. Acum, decizi să faci o schimbare și să îți dai voie să te dezvolți, mai ales că primești o mulțime de șanse și în această săptămână.

Taur 

Dorința ta de a cumpăra lucruri inutile persistă și în această perioadă, așa că va trebui să îți stăpânești pornirile, mai ales dacă nu vrei să îi plângi de milă portofelului. Cumpătarea este cheia săptămânii și ai face bine să nu o pierzi, căci ai mare nevoie de ea.

Gemeni 

La începutul săptămânii s-ar putea să fii victima unor neînțelegeri, așa că trebuie să ai grijă la ce spui și cum spui. Este nevoie să le explici oamenilor din jur care sunt intențiile tale cu privire la anumite situații și ai nevoie de nervi de fier pentru a repeta explicațiile de câte ori ți se cere.

Femeia anului 2024 din zodiac. Astrele o vor răsfăța cu succes în tot ceea ce va face

Rac 

Vei face o schimbare radicală în viața ta. Dacă înainte nu îți acordai prea multă atenție, în această perioadă vei începe să te pui pe primul loc. Simți nevoia să îți dai seama care sunt nevoile tale și să le prioritizezi. Până acum, ți se păreau mai importante necesitățile celorlalți.

Leu

Distracția devine prioritatea ta numărul unu în această săptămână, când vei dori să scapi de griji și de probleme. Energiile astrale sunt în favoarea ta și vei petrece timp de calitate în prezența prietenilor dragi. Ai grijă totuși să nu ratezi oportunități importante din cauza nepăsării.

Fecioară 

În aceste zile, trebuie să încerci să fii echilibrat/ă și să nu faci niciun fel de exces. Exagerarea te poate costa scump și ar fi bine să calculezi cu grijă fiecare mișcare. Astrele îți oferă protecție, dar tu ești singurul/a care îți poate controla acțiunile și alegerile. Gândește-te la binele tău!

Ce mesaj secret transmite Universul în 2024, pentru fiecare zodie în parte

Balanță 

Ai multe frici, pe care le vei privi cu atenție în această săptămână. Trebuie să înțelegi care sunt rădăcinile lor și cum poți scăpa de ele. Ai șanse să te eliberezi de acești demoni interiori dacă ești deschis/ă față de tine. Astrele te sfătuiesc să alegi sinceritatea în tot ce faci.

Scorpion 

În perioada 22-28 ianuarie, simți nevoia să faci tot felul de gesturi drăguțe pentru cei din jur. Nu te grăbi să îi răsfeți cu daruri scumpe, fiindcă nu poți ști niciodată care sunt adevăratele lor intenții. Ai răbdare înainte de a răsplăti comportamentul cuiva și gândește-te bine la viitor. Lucrurile se pot schimba.

Săgetător

În aceste zile, înveți să îți stăpânești pornirile impulsive, scrie DivaHair. Înțelegi de unde vine graba în luarea deciziilor și te străduiești să o controlezi de acum înainte. Este o săptămână benefică, pentru că fiecare zi va fi în favoarea ta. Trebuie doar să știi să profiți de oportunități.

Secretele Feng Shui 2024: Culorile norocoase care vor atrage prosperitatea în Anul Dragonului de Lemn

Capricorn  

O să vrei mai mult timp liber în această perioadă. Ai început anul în forță și acum deja se simte oboseala. Astrele îți recomandă să iei totul mai ușor și să nu te dai bătut/ă. Deși demonii interiori te îndeamnă să cedezi, trebuie să ieși învingător/oare din această luptă.

Vărsător 

Nu te așteaptă o săptămână ușoară, dar ambiția ta puternică va învinge orice obstacol. Trebuie să fii conștient/ă că situația se poate schimba oricând și să nu îți faci planuri pe termen lung. Secretul fericirii este traiul ancorat în prezent și în realitate.

Pești 

În această săptămână, renunți la tot ce nu îți face bine: oameni toxici, obiceiuri proaste, mâncare nesănătoasă. Îți cureți trupul și sufletul, pentru că Luna Plină te îndeamnă să faci o schimbare majoră în viața ta. Este posibil să te simți mult mai bine după ce tai răul din rădăcină.

Horoscop special. Începe Sezonul Vărsătorului. Ce zodii vor scăpa de bagajul emoțional și vor începe un nou capitol al vieții