MENIU

Horoscopul săptămânii, 18 - 24 septembrie: Cine sunt zodiile care vor descoperi că sunt capabile de adevărate minuni

Horoscopul săptămânii, 18 - 24 septembrie

Începutul unei noi săptămâni aduce cu sine oportunități pentru fiecare dintre noi. În perioada 18-24 septembrie, cuvintele cheie care definesc această perioadă sunt emoție, schimbare, planuri de viitor, încredere și evoluție. Fiecare dintre aceste elemente va avea o influență importantă asupra zodiilor, care vor trebui să navigheze prin provocări și să facă față unor decizii importante.

Deși nu vor fi lipsite de provocări, zodiile vor fi capabile să-și depășească limitele și să-și depășească propriile așteptări în această săptămână. Fiecare obstacol pe care îl vor întâlni va fi o oportunitate de creștere și de înțelepciune, deoarece se vor confrunta cu propriile frici și cu incertitudinile lor. Dar un lucru e sigur: zodiile vor urca pe scara înțelepciunii după ce vor trece de toate obstacolele.

Săptămâna debutează cu Luna în Scorpion care aduce multă sensibilitate, dar și pasiune și intensitate ieșite din comun. Asta înseamnă că oamenii vor putea să se conecteze cu sinele interior, să descopere ce probleme le macină sufletele și să le rezolve dacă dau frâu liber emoțiilor.

Pe 19 septembrie, Soarele în Fecioară se va afla în opoziție cu Neptun în Pești, eveniment astral ce va încețoșa puțin gândirea tuturor. Nu este o zi bună pentru planuri și proiecte importante, fiindcă va lipsi concentrarea. Din fericire, a doua zi, pe data de 20, înțelepciunea va lua locul confuziei, căci Luna se mută în Săgetător, făcând totul să pară mai simplu. Unele semne de pe cercul zodiacal vor începe să împărtășească și celorlalți din cunoștințele lor, fapt ce va aduce armonia în relațiile cu toți cei din jur.

Planurile pe termen lung pot începe a fi făcute abia de pe 22 septembrie, când Luna în Capricorn va oferi tuturor ambiție, determinare și motivație. Multe obiective vor fi îndeplinite chiar din această zi. În penultima zi a săptămânii, pe 23 septembrie, începe sezonul Balanței, care vine la pachet cu echilibru și corectitudine.

Berbec

Încă de la începutul săptămânii vei simți nevoia să îți evaluezi obiectivele și să vezi câte sunt realiste. Te-ai săturat să fii dezamăgit/ă și faci tot posibilul să nu te mai agăți de speranțe false. Astrele te ajută să rămâi cu picioarele pe pământ, chiar dacă vor exista și momente în care vei simți că o să cedezi.

Care sunt cele mai inteligente femei din zodiac - 3 zodii speciale le asigură succesul în tot ce fac

Taur

În această săptămână, cineva îți spune fix ce vrei să auzi. Vei fi lăudat/ă pentru munca depusă, chiar dacă nu vei culege roadele curând. Gândul că ești apreciat/ă îți dă încredere să mergi mai departe și te ajută să nu îți pierzi motivația. S-ar putea să îți schimbi puțin și modul de gândire dacă ai norocul să întâlnești oameni care îți arată realitatea așa cum este ea.

Gemeni

Începi săptămâna cu un conflict, după ce vei constata că te afli în dezacord cu un membru al familiei. Această neînțelegere îți poate strica starea și în restul zilelor, pentru că te vei gândi permanent la rezolvarea problemei. Trebuie să încerci să te axezi pe partea plină a paharului și să nu mai pui la suflet tot ce auzi în jur.

Rac

În aceste zile, te-ai putea certa cu o persoană cu funcție de autoritate din anturajul tău sau chiar de la serviciu. Trebuie să ai grijă cum reacționezi la ceea ce îți spun apropiații, chiar dacă te simți deranjat/ă de anumite remarci. Important este să îți păstrezi calmul dacă vrei o săptămână liniștită și fără probleme.

Leu

Asigură-te că nu risipești toți banii pe o achiziție neinspirată. Va trebui să te gândești bine dacă ești dispus/ă să pierzi o sumă de bani pentru ceva efemer. În caz contrar, ar fi bine să mai aștepți, căci săptămâna arată destul de bine și pentru tine. Nu este exclus ca la final să primești o ofertă mai bună. Așteapt-o pe aceea dacă nu vrei să îți pară rău că te-ai grăbit!

Fecioară

La începutul acestei perioade s-ar putea să nu ai deloc încredere în tine, chiar dacă ai toate motivele să te crezi stăpânul/a lumii. Cei din jur te vor privi ca pe un guru al înțelepciunii, așa că ai face bine să le împărtășești și lor din cunoștințele tale. Nu uita că ai ce oferi și gândește-te că te vei simți mai bine dacă vei primi aprecierea celorlalți.

Balanță

O să ai o săptămână plină, iar agitația de la locul de muncă îți va da mari bătăi de cap. Totuși, reușești să faci față provocărilor, căci astrele nu te lasă la greu. Te așteaptă o perioadă solicitantă, dar ești suficient de antrenat/ă pentru a te putea bucura de eforturile depuse.

Ce tip de bărbat ți se potrivește, în funcție de zodie. Horoscopul armoniei în dragoste

Scorpion

Simți că le poți fi de mare ajutor prietenilor tăi, așa că hotărăști să îi ajuți să facă alegerile corecte în viață. În aceste zile, ai ocazia să îți arăți capacitatea de bun sfătuitor și să te bucuri de zâmbetele primite de la cei dragi. Asigură-te însă că nu uiți de tine și de nevoile pe care le are sufletul tău.

Săgetător

S-ar putea să ai impresia că nimic nu merge conform așteptărilor tale. Te vei gândi întreaga săptămână la eșec și vei încerca permanent să îți depășești condiția. Ce ai spune dacă ai trăi clipa și ai lăsa în spate toate nemulțumirile? La final, există șanse să vezi că rezultatele pozitive erau acolo, doar că nu le observai din cauza stresului.

Capricorn

Săptămâna ta debutează cu un conflict, după ce ideile tale vor intra în contradictoriu cu părerile unui apropiat. Astrele au presărat și noroc în calea ta, așa că vei reuși să treci rapid peste discuția în contradictoriu și să te faci înțeles/easă. Nu îți pierde speranța dacă oamenii din jur nu par să fie întotdeauna pe aceeași lungime de undă!

Vărsător

În aceste zile, Universul îți aude cerințele și îți trimite mesaje înapoi. Vei trece peste probleme dacă vei manifesta fiecare dorință și fiecare vis. Binele învinge întotdeauna, mai ales în cazul oamenilor sinceri și muncitori. Fiecare schimbare implementată va avea un rezultat pozitiv, iar astrele îți recomandă să nu te oprești din drumul tău.

Pești

În această săptămână, vei realiza că ai obosit să te tot schimbi în funcție de nevoile și cerințele celor din jur. Vei reuși, în sfârșit, să faci doar ce simți și să ții la distanță oamenii care nu te plac așa cum ești. Acesta este un prim pas în evoluția ta, așa că ar fi bine să nu îl ratezi.

Ce să faci ca să nu intri în depresie, în funcție de zodia ta