MENIU

Horoscopul iernii 2020. Zodiile care descoperă adevăruri dureroase

Horoscopul iernii 2020. Zodiile care decoperă adevăruri dureroase

Prezența lui Jupiter în semnul Capricornului începând cu decembrie 2019 va avea influențe pozitive pentru semnele de pământ și, de asemenea, pentru Scorpion și Pești.

Persoanele născute sub semnul Balanței, Berbecului și Racului vor avea unele probleme, în special financiare, din cauza cuadraturii și a opoziției lui Jupiter, planeta abundenței, care aduce cheltuieli exagerate în casa acestor zodii.

Berbec

La începutul iernii ai o perioadă pozitivă, deoarece Jupiter are o poziție favorabilă pentru tine pe cer. Prin urmare, vor apărea oportunități, în special pe plan sentimental.

Dragostea va surâde mai ales pentru inimile solitare, care încă nu și-au găsit sufletul pereche. Magnetismul și farmecul tău sunt la cote maxime, iar Jupiter îți dăruiește optimism și mult entuziasm în relația ta romantică. Unii nativi își vor începe conviețuirea cu partenerii în această iarnă, ba chiar se vor bucura de nașterea primului copil. Este o perioadă de renaștere, va simți că o nouă viață, fericită de data aceasta, începe! Persoanele care vor alege să întemeieze familii în lunile ianuarie și februarie 2020 vor avea, cu adevărat, casă de piatră pentru tot restul vieții.

Citește continuarea aici.

Mai multe articole despre:
horoscop