MENIU

Horoscopul florilor. Vezi ce floare te reprezintă și ce spune despre tine

Horoscopul florilor. Vezi ce floare te reprezintă și ce spune despre tine

Pe lângă zodia clasică, fiecărei persoane îi revine şi o floare reprezentativă. Trandafirul, macul sau orhideea sunt doar câteva dintre frumoasele flori care reprezintă dreptatea, inteligenţa sau iubirea unei persoane. Uite care este floarea potrivită zodiei tale sau a persoanelor dragi ție și alege buchetul perfect pentru fiecare. 

Mâna Maicii Domnului - Berbec

Ești lider înnăscut, plin de energie, puternică și poți face față oricărei provocări. Această plantă căţărătoare îţi reprezintă perfect spiritul luptător, dar şi atrăgător.

Macul - Taur

Ai o fire sensibilă, artistică, iubeşti tot ceea ce este frumos şi delicat. Muzica este o pasiune pentru tine. Confortul este esenţial pentru tine, de aceea investeşti mult în locuinţa ta.

Lavanda - Gemeni

Adori să vorbești, să-ți împărtășești ideile și să le dezbați. Îți canalizezi atenția asupra mai multor lucruri în același timp iar cea mai importantă trăsătură este creativitatea.

Iris - Rac

Sensibilitatea este cuvântul care îţi descrie cel mai bine personalitatea. Ai nevoie de stabilitate, linişte şi dragoste pentru a înflori cu adevărat. Familia este extrem de importantă pentru tine.

Floarea-soarelui - Leu

Ești un adevărat lider înnăscut. Ești mereu în centrul atenției și ajungi pe cele mai înalte culmi datorită aptitudinilor de care dai dovadă.

Zorele - Fecioară

Ai o atenţie foarte mare la detalii, ceea ce te ajută să-ți realizezi îndatoririle ajungând foarte aproape de perfecţiune. 

Trandafir - Balanţă

Dreptatea şi adevărul sunt cele care îţi guvernează viaţa şi ai capacitatea de a descoperi întotdeauna adevărata faţă a situaţiilor. Iubeşti frumuseţea, arta şi moda, iar simţul tău estetic este foarte bine dezvoltat. Eşti o persoană sociabilă şi prietenoasă.

Crizantema - Scorpion

Eşti o persoană misterioasă, profundă şi plină de surprize. Iubeşti adevărul şi onestitatea, de aceea te implici cu succes în rezolvarea tuturor problemelor.

Narcisa - Săgetător

Adori să-ți împărtăşești ideile cu ceilalţi, ești direct, onest şi de încredere. Norocul este întotdeauna de partea ta.

Garoafa - Capricorn

Voinţa ta puternică şi determinarea te ajută să ajungi acolo unde îți dorești. Muncești mult şi nu te temi deloc de responsabilităţi. Securitatea şi stabilitatea sunt elemente esenţiale în viaţa ta.

Orhidee - Vărsător

Orhideea este floarea care te reprezintă cel mai bine. Eşti o persoană curioasă, activă, sociabilă şi prietenoasă. Iubeşti oamenii, umanitatea şi faci tot ce-ţi stă în putinţă pentru a-i ajuta pe cei care au nevoie.

Nufăr - Peşti

Eşti o persoană cu o intuiţie excelentă şi cu capacitatea de a analiza cu rapiditate emoţiile celor din jur. Talentele tale artistice sunt de invidiat, dar trebuie numai să le descoperi.

 

Sursă: eva.ro