MENIU

Horoscopul financiar pentru 27 februarie - 5 martie. Cum stai cu banii în această săptămână

Săptămâna 27 februarie-5 martie este plină de o serie de evenimente astrale importante care ne vor deschide câmp liber și cu viteză în implementarea lucrurilor lente și stagnante de până acum.

Există un start dinamic favorabil multor zodii care le poate propulsa într-o nouă ligă încurându-le să iasă în afară zonei de confort în căutarea unui mai bine mult meritat.

Berbec

Berbecul se poate aștepta la un câștig financiar în această săptămână. Nativii acestei zodii se pot aștepta să găsească o oportunitate solidă de investiție pe baza recomandărilor prietenilor. Acest lucru ar putea duce la un profit mare pentru ei. Dacă sunt elevi sau studenți, vor primi niște bani pe care ar trebui să îi investească în pregătirea pentru următorul examen important.

Taur

Nativul taur se poate aștepta să facă o serie de cheltuieli pentru gadgeturi. Bugetul și economiile sale vor fi ca și până acum, doar că unele rude s-ar putea să îi ceară bani cu împrumut. În acest caz, ar trebui să se asigure că îi va primi înapoi. În a doua parte a săptămânii ar putea observa unele câștiguri, dar indicatsă nu cadă pradă tentației de a investi, deoarece ar putea suferi pierderi. 

Gemeni

Potrivit horoscopului acestei săptămâni, ar putea exista posibilitatea de a face bani. Cu toate acestea, bugetul nativului geamăn ar putea fi amenințat de unele cheltuieli neplanificate. Avantajele financiare îl pot ajuta să treacă mai ușor peste acest gen de provocări. Pe de altă parte, spre sfârșitul săptămânii, situația financiară va continua să se îmbunătățească. Ar putea fi un weekend vesel și bun.

Rac

Perspectivele financiare ale nativului rac par promițătoare în această săptămână. Astrele îl sfătuiesc să facă investiții noi, care pot aduce profituri surprinzător de mari. În plus, poate găsi câteva oportunități de a face bani din piatră seacă. În weekend va fi apogeul, dar pentru asta trebuie să continuie în ciuda obstacolelor și să nu cedeze în fața pesimismului. 

Leu

Această săptămână îi va aduce o creștere economică. Pentru namtivul leu, astrele îi aduc oportunitatea de a-și atinge obiectivele în ceea ce privește investițiile și va avea câteva surse diferite de câștiguri. Pe de altă prte, tot astrele îl sfătuiesc ca, înainte de a face o investiție imobiliară să se asigure că primește câteva îndrumări financiare bune. Va avea o probabilitate mai mare de a reuși dacă aduce un nou partener în companie.

Fecioară

Datorită îmbunătățirii situației sale financiare, nu va experimenta niciun tip de stres privitor la bani. Situația sa economică va rămâne stabilă pentru întreaga săptămână. Va reuși să își achite și toate facturile restante și se va redresa miraculos. Astreele îl sfătuiesc să ia în considerare investițiile pe termen lung și cu risc scăzut de pierderi. 

Balanţă

Situația financiară îi va provoca stres nativului balanță în această săptămână. Ar trebui să nu își asume  responsabilități noi doar de dragul de a câștiga mai mulți bani, fără a fi sigur/ă că le poate face față. Astrele îl sfătuiesc pe nativul balanță să nu încurce pe nimeni cu promisiunile sale. Atât timp cât nu ai bani în buzunar, nu îți face planuri cu ceva ce speri să primești pe viitor.

Scorpion

O săptămână propice pentru a face o impresie bună la locul de muncă. Drept urmare, va avea toate șansele să primească un bonus sau măcar promisiunea unei măriri de salariu în viitorul apropiat. Deși s-ar putea să ai aibă de îndeplinit sarcini dificile, nu va avea nicio problemă în a le depăși cu brio.

Săgetător

Nativul săgetător ar putea întâmpina unele probleme cu banii la începutul acestei săptămâni, drept pentru care ar putea fi nevoit să ia măsuri de urgență. Ar putea fi necesar să pună totul în așteptare, astfel încât să se poată concentra pe rezolvarea problemelor deja existente. Achiziționarea unui bun pe care o aveai în plan trebuie amânată pe timp nedeterminat, însă nu este un motiv de supărare. Ia viața așa cum este!

Capricorn

Situația financiară este una favorabilă, așadar nu are de ce să ăși facă probleme în această săptămână. Dacă își planifică totul cu atenție, atunci nu va suferi pierderi de bani. Totul este încă în ordine, chiar dacă familia îi cere ajutor financiar. Dispune de resursele necesare pentru a le întinde o mână. 

Vărsător

Finanțele nu vor fi satisfăcătoare în această săptămână, motiv pentru care va veni momentul să facă o schimbare, deoarece banii nu îi vor mai ajunge. Fie cere o mărire de salariu, fie își caută un nou loc de muncă. Probabilitatea ca banca să dea un împrumut scade pe măsură ce jobul devine mai instabil.

Pești

Este posibil ca părinții tăi să îi ofere suma de bani de care are nevoie pentru a-și îndeplini un vis. Chiar dacă este pe picioarele sale, nativul pești va avea nevoie de un mic stimulent pentru a-și putea pune planurile în aplicare. Dacă este în căutarea unui loc de muncă, săptămâna aceasta poate fi una norocoasă. Pentru asta, trebuie doar să fie mai insistent/ă!