MENIU

Horoscopul dragostei, săptămâna 6 – 12 martie: Zodiile își vor reevalua sentimentele

Dragostea va fi învăluită de o energie transformatoare în perioada 6 – 12 martie, căci intrarea lui Saturn în Pești de pe 7 martie le va împinge pe zodii să își reevalueze sentimentele. Și Luna Plină va juca un rol important în relații, mai ales acum când Soarele încă se află în constelația visătorilor Pești.

Găsirea liniștii interioare va fi pe primul loc, dar se va îmbina cu proiectare fantezistă a iubirii. Asta înseamnă că toate zodiile își vor imagina cum arată povestea perfectă de iubire și că există șansa de a rata momente importante. Această cufundare în lumea viselor le poate face să uite că trebuie să trăiască în prezent. Totuși, lumina salvatoare vine chiar de la mutarea Lunii în Balanță, căci atunci echilibrul va fi restabilit, scriu astrologii divahair.ro.

Data de 12 martie este caracterizată de un singur cuvânt: compasiune. Toată lumea va avea grijă să acorde atenție celor din jur, mai ales când vine vorba de persoanele ce pot intra imediat în inima oricui. Durerea emoțională din trecut va trebui îndepărtată, căci va apăsa puternic pe sufletul unora dintre semnele zodiacale. Acestea trebuie să își asume responsabilitatea pentru vindecarea individuală, dar și pentru vindecarea colectivă.

Ce spun astrele pentru zodia ta în săptămâna 6 – 12 martie

Berbec

Orice s-ar întâmpla, trebuie să te gândești că doar sinceritatea îți poate întări conexiunea cu partenerul/a. Dacă vei continua să ascunzi adevărul, persoana iubită își va pierde încrederea în tine și toate visurile tale se vor spulbera. Este foarte important să arăți respect, fiindcă dragostea nu este suficientă întotdeauna.

Taur

În aceste zile vei fi mai deschis/ă, ceea ce înseamnă că vei comunica mult mai ușor. Dacă vor lipsi contrazicerile, te vei bucura de armonie în cuplu și chiar te vei mândri cu realizările tale în plan personal. Inclusiv reușitele sufletului pereche te vor face să simți că ai tot ce îți dorești.

Gemeni

Trebuie să faci tot posibilul pentru a-ți păstra calmul în această săptămână, mai ales în interacțiunea cu jumătatea. Dacă faci o criză de gelozie, furia pe care o exprimi ar putea să pună capăt relației frumoase pe care ai construit-o. Acțiunile tale pot răni omul pe care îl iubești, așa că ai nevoie de cumpătare și toleranță.

Rac

Dacă ești singur/ă, vei simți nevoia să rămâi așa și să stai departe de oamenii care vor să te cunoască. Totuși, e posibil să fii nevoit/ă să ieși la câteva întâlniri aranjate de prietenii tăi. Este greu să găsești persoana potrivită, dar merită să încerci, mai ales în această săptămână când lucrurile pot merge în direcția bună.

Leu

Vei constata că relația ta e pe cale să se rupă, fiindcă în ultima vreme ai fost mult prea dependent/ă de partener/ă. A venit momentul pentru o schimbare majoră – fie să faci mai multe pe cont propriu, fie să te detașezi definitiv de legătura ce a devenit toxică. Dacă iei inițiativă, o să reușești să îndrepți lucrurile.

Fecioară

În săptămâna 6 – 12 martie înveți să apreciezi toți oamenii care s-au simțit vreodată atrași de tine. Îți dai seama că au avut motive întemeiate să vrea să fie aproape de tine și chiar începi să te privești altfel în oglindă. Dacă ai deja pe cineva, asigură-te că împărțiți în mod egal treburile casnice, astfel încât să evitați discuțiile.

Balanță

Ești încă ancorat/ă în trecut și te axezi prea mult pe ce ai simțit atunci. Această abordare greșită nu îți permite să vezi că în jurul tău există persoane a căror durere este mult mai mare. În aceste zile ai ocazia să deschizi ochii și să lași compasiunea să te apropie de cineva special. Lasă-ți inima să meargă mai departe!

Scorpion

Oricâte probleme ai avea în această săptămână, trebuie să te abții când vine vorba de relația amoroasă. Nu este cazul să te porți urât cu jumătatea ta, fiindcă poți distruge tot ce ați construit împreună. Ar trebui să te axezi pe sentimentele celeilalte persoane și să nu îți exprimi atât de vehement nemulțumirile.

Săgetător

Te-ai îndrăgostit și nu știi dacă e bine să faci primul pas? Ei bine, Universul este de partea ta și chiar te sprijină să te îndrepți cu pași repezi spre alesul/aleasa inimii tale. Sinceritatea este singura valoare care te va ajuta să îi câștigi încrederea, ceea ce înseamnă că minciunile nu își au loc în această posibilă nouă relație de iubire.

Capricorn

În cazul în care ești singur/ă, vei simți nevoia să te apropii de o persoană care te înțelege și îți seamănă perfect. Inițial, vei contura imaginea ei în minte, dar dacă știi că e ceea ce îți dorești, astrele o vor scoate în calea ta. Partea interesantă este că vei reuși să lași trecutul în urmă și să îți deschizi sufletul spre o nouă iubire.

Vărsător

Toată săptămâna păstrezi legătura cu un om special, pe care începi să îl vezi cu alți ochi, pe măsură ce trec zilele. O să îți dai seama că e persoana potrivită când vei realiza că starea ei este cea mai importantă pentru tine. Dacă deja faci tot posibilul pentru a-i aduce zâmbetul pe buze, nu ezita să îi spui ceea ce simți.

Pești

Ceri prea mult de la cel/cea de lângă tine, iar acest detaliu important poate ruina relația. Încearcă să fii mai înțelegător/oare și mai empatic/ă, fiindcă doar așa poți atinge echilibrul emoțional. Stresul de la locul de muncă te va împinge să cauți liniștea în compania jumătății tale. Vei primi din plin atenția sa, așa că poți sta liniștit/ă.