MENIU

Horoscopul dragostei, săptămâna 27 mai - 2 iunie. Răsturnări de situație pentru cei îndrăgostiți. O zodie norocoasă își poate găsi jumătatea

Horoscopul dragostei, săptămâna 27 mai - 2 iunie

Horoscopul dragostei pentru săptămâna 27 mai - 2 iunie este plin de emoții și nevoie de conexiune. Cu planetele care se aliniază într-un mod neașteptat, dragostea se prezintă în toate formele și culorile, aducând o imprevizibilitate și o incertitudine care poate fi aparent perturbatoare, dar în realitate este un semn că este timpul să redesenăm și să refacem legăturile noastre. 

Încă din prima zi a intervalului se observă că inimile noastre nu au de gând să rămână neclintite. Luna se mută în Vărsător și creează contextul perfect pentru o schimbare. Dacă simțeai că nu te mai mulțumește relația actuală, este timpul să pui umărul pentru a o îmbunătăți. Atenție, însă, Vărsătorul nu renunță ușor și nici tu nu ar trebui să o faci.

Ți se pare că ai rămas „înțepenit/ă”, blocat/ă într-o legătură sentimentală care nu îți mai aduce nimic în afară de neajunsuri și necazuri? Nu mai vezi potențial de evoluție în cuplul tău? Cuadratura dintre Lună în Vărsător și Uranus în Taur de pe 29 mai nu te mai lasă să îți rozi unghiile de frustrare, ia ea decizia de a te revolta în locul tău. Numai să nu ajungi un rebel fără cauză.

Planeta iubirii, aflată în zodia Gemeni, formează apoi o cuadratură cu Luna în Pești, pe 30 mai, și dă un imbold zodiilor să se relaxeze. Când desfășoară activitățile preferate în cuplu semnele se vor simți cu adevărat împlinite.

Tot în această zi, Luna aflată în ultimul pătrar în Pești dezvăluie modalități de purificare spirituală și de detașare de bagajul karmic. E un prilej bun să începi o nouă relație!

Iar începuturile proaspete devin incandescente în ultima zi a lui mai, când Luna poposește în Berbec. Savurează această nouă relație de care ești atât de încântat/ă.

Horoscopul dragostei pentru luna IUNIE 2024. Suișuri și coborâșuri pentru îndrăgostiți. Două zodii își pot găsi marea iubire

Compania sufletului pereche e balsam pe inima învrăjbită de atâtea evenimente cosmice tulburătoare pe 1 iunie. Începem luna de vară cu sextila dintre Venus în Gemeni și Lună în Berbec. Semnele se vor simți dornice să se bucure de tovărășia ființei iubite. Așadar, o săptămână bună pentru noi conexiuni amoroase, dar și pentru a pune capăt unor relații nefuncționale. 

Berbec 

O să te simți mai apropiat/ă ca niciodată de partener în horoscopul de dragoste al acestei săptămâni! Sunteți o echipă mai ales pentru că dintr-odată descoperi valoarea de a-ți împărtăși fiecare experiență cu el/ea, de a-i vorbi din suflet, fără rezerve. Dacă ești single, îți depășești zona de confort și, mizând pe activități noi, poți intra în contact cu oameni pe care nu i-ai mai cunoscut până acum.

Taur 

În relație, te simți stabil/ă, liniștit/ă, și acest lucru se vede; pur și simplu radiați împreună. Cu Venus în Gemeni, comunicarea dintre voi merge ca pe roate. Pe 29 poate interveni un conflict prin prisma relației cumva tulburate dintre Jupiter în Gemeni și Luna în Pești, dar rezolvați orice problemă în mod impresionant; ați putea da lecții celorlalți. Pe 31, șoptește-i celui drag la ureche ce simți pentru el, iar răspunsul său va fi de neuitat.

Gemeni 

Să știi că Jupiter care tocmai s-a mutat în semnul tău chiar are intenții serioase: vrea să te vadă căsătorit/ă sau cu copii până la sfârșitul intervalului de un an pe care îl petrece în zodia ta, așa că nu e exclus să întâlnești pe cineva nou chiar acum. Organizează un prim date de neuitat, punându-ți la lucru mintea ageră. Și dacă ești cuplat/ă te conectezi la un nivel profund cu partenerul/a, iar curiozitatea ta vă va apropia și mai tare. Desfășurați o activitate incitantă împreună.

Horoscopul lunii IUNIE 2024. Soarele începutului de vară dezgheață prieteniile și comunicarea. Lună plină de noroc pentru două zodii

Rac 

Simți nevoia să stai singur/ă, numai tu cu persoana ta dragă. Vulnerabilitatea ta va reuși să creeze punți de legătură acolo unde înainte pășeați temători pe un tărâm fragil. Pentru că te simți în siguranță alături de el/ea, îți exprimi deschis sentimentele și purtați conversații pline de profunzime. Single? E minunat, căci Universul îți dă semnale subtile pentru a te apropia de un om care împărtășește compasiunea și grija față de ceilalți caracteristice ție.

Leu 

Să știi că finalul lunii mai e dornic să te pună odată pentru totdeauna față în față cu sufletul tău pereche, intervalul fiind ideal pentru nativii single. Numai deschide bine ochii! Pe de altă parte, și dacă te afli într-un cuplu o să savurezi această perioadă în care celălalt e atras de magnetismul și de caracterul tău focos. O să faci un pas îndrăzneț înainte - poate îi ceri să vă mutați împreună - și va fi primit cu aplauze de către partener. 

Fecioară 

Spontaneitatea e regină pentru o comuniune mai profundă cu iubirea ta în această perioadă. Dacă îți permiți, rezervă o călătorie surpriză într-un loc în care și-a dorit mereu să ajungă. Însă și gesturile mici, cele care vădesc afecțiune, vă vor purta relația pe aripile iubirii. Data de 27 mai e magică pentru a fi atent/ă la detalii, căci o să afli ceva care vă va întări legătura. Dacă ești single, e indicat ca mai întâi să ai grijă de propria persoană și abia apoi să te gândești la sacrificii din iubire.

Horoscop special: Jupiter intră în Gemeni pe 25 mai și stă acolo un an. Viețiile zodiilor vor fi schimbate din temelii

Balanță 

Wow, ce săptămână de poveste, plină de amintiri frumoase, ce va umple cu instantanee albumul foto al vieții tale. Dintr-odată nu te mai mulțumești cu puțin, îți dorești să duci acea existență la care ai visat și faci primul pas chiar în relație. Evenimente culturale, concerte, vizite la muzeu și escapade la teatru, toate le vei împărtăși cu persoana iubită. Dacă ești single, reține că nu trebuie să te schimbi niciodată pentru ca celălalt să te placă.

Scorpion 

Undă verde la cele mai aprinse sentimente cu putință! Nu mai vrei să stai pe „tușa emoțională”, dacă te-ai îndrăgostit, te dăruiești cu totul. E normal să te sperie intensitatea sentimentelor tale, dar ține cont că trăirile tale vor face și mai frumoasă povestea de dragoste și vor întări încrederea dintre voi. Pe de altă parte, dacă încă nu ți-ai găsit sufletul pereche, e posibil să poposești în această săptămână în brațele cuiva cu o aură magnetică.

Săgetător 

Demult nu ai mai fost atât de dornic/ă de ieșiri, de escapade aventuroase și de experiențe care îți trezesc curiozitatea. Sperăm ca partenerul să îți împărtășească pofta de viață fiindcă altfel vor ieși scântei. Dacă e la fel de deschis/ă ca tine, veți avea unele dintre cele mai frumoase zile, pline de povești pe care să le spuneți mai târziu nepoților. În ceea ce privește nativii singuri, intuiția îi va apropia de cineva dornic de o relație neconvențională, pe placul Săgetătorului tipic.

Horoscopul săptămânii 27 mai - 2 iunie. Zile intense cu descărcări karmice. Trei zodii vor scăpa de problemele din ultima vreme

Capricorn 

Pe măsură ce înveți să te iubești și să manifești tandrețe și înțelegere față de propria persoană, începi să te întrebi dacă partenerul te merită cu adevărat, spun astrologii. Și se prea poate să descoperi că nu. Dar dacă, pe de altă parte, ați trecut prin multe împreună, fundația de dragoste și loialitate vă va garanta că veți traversa orice furtuni ale vieții și că într-adevăr vă aparțineți. Nativii încă singuri vor fi atrași de persoane de succes, muncitoare, dar ar trebui să fie atenți, căci ce e impecabil pe hârtie poate scârțâi în viața reală.

Vărsător 

Fă orice îți face inima să cânte, dragul nostru/draga noastră, nu contează dacă asta înseamnă că te apuci de stand-up comedy sau să restaurezi monumente istorice. Nu te mai întreba „dar ce o să creadă el/ea despre mine”, acceptă-ți acele laturi unice ale personalității, căci cel mai probabil sufletul tău pereche tocmai de ele s-a îndrăgostit. Nativii ce nu au încă iubit/ă se vor topi la picioarele cuiva cu viziuni la fel de progresive ca ale lor.

Pești 

Compasiunea și bunătatea te vor face iubitul/a ideală în horoscopul acestei săptămâni! Ești alături de cel drag în cele mai delicate momente, iar micile gesturi de empatie îi vor ușura viața. Dar, pe de altă parte, așteaptă-te și ca el/ea să contribuie la fericirea ta. Dacă nu o face (și se comportă așa de ceva vreme!) poate că de fapt îți pierzi timpul într-o relație lipsită de viitor. Nu căuta iubirea cu lumânarea aprinsă dacă ești single, mai bine îngrijește-te de tine!

Horoscop WEEKEND 24-26 mai 2024. Zile bune legat prietenii, odată cu mutarea lui Jupiter în sociabilii Gemeni. Două zodii reușesc în tot ce-și propun