MENIU

Horoscopul dragostei, săptămâna 24 - 30 iulie. Săptămâna orgoliilor. Cine va ieși învingător?

Horoscopul dragostei, săptămâna 24 - 30 iulie

În intervalul 24 - 30 iulie, Luna se mută în Scorpion provocând zodiile să analizeze în detaliu viața lor. Mulți dintre ei vor găsi nereguli în relațiile lor și vor începe să se gândească la schimbări majore.

Pe 26 iulie, Luna din Scorpion se opune lui Jupiter din Taur, ceea ce va crește creativitatea și ideile celor care își doresc să cucerească partenerii în moduri inedite.

Cu toate că proiectele profesionale vor fi la ordinea zilei, nativii își vor găsi timp pentru a crea noi conexiuni cu persoanele dragi. Ultimele zile ale săptămânii sunt caracterizate de poziționarea Lunii în Capricorn, un context astral care poate crește ambiția multor persoane. Dacă această ambiție nu este controlată corespunzător, ar putea apărea probleme în relațiile de cuplu, deoarece unii vor fi tentați să se lupte pentru putere. Indiferent de semnul zodiacal, este important să ne amintim că orgoliul nu are loc într-o relație sănătoasă

Acum, când Venus este retrograd din 22 iulie și afectează negativ iubirea și relațiile, mulți îndrăgostiți vor simți nevoia să-și depășească impedimentele și să rămână uniți, chiar și în această perioadă dificilă. Chiar dacă următoarele evenimente astrale vor aduce alte energii și influențe, iubirea va fi mereu alături de noi și ne va încuraja să mergem mai departe, indiferent de obstacolele ce pot apărea pe drumul nostru.

Ce spune zodia ta despre cât de mult vei trăi. Durata vieții, influențată de astre

Horoscopul dragostei, săptămâna 24 - 30 iulie

Berbec

Această săptămână poate scoate la iveală ce este mai rău în relația ta, așa că trebuie să faci tot posibilul pentru a aplana situațiile tensionate. Ideal ar fi să renunți la gelozii și să îți calmezi și partenerul/a dacă începe să pună la îndoială sentimentele pe care tu le ai. 

Taur

Venus retrograd te face să te îndoiești de relația ta în aceste zile, iar nemulțumirile și bănuielile vor veni în valuri. Universul îți dă șansa să discuți deschis cu persoana de lângă tine și să stabiliți înainte în ce fel de condiții poate merge mai departe legătura voastră.

Gemeni

Conducătorul tău planetar, Mercur, va contribui la transformarea conexiunii tale amoroase, după ce se va muta în Fecioară. Vei deveni o persoană extrem de vocală și îți vei expune toate nemulțumirile pe un ton răstit. S-ar putea ca partenerul/a să nu se bucure prea tare de noua ta atitudine și să dorească să plece. Ai grijă!

Rac

Ai parte de o săptămână intensă și ai curaj să vorbești cu sufletul pereche despre gelozii și alte probleme care vă pun piedici în relație. Poți planifica viitorul, dar nici măcar astrele nu îți pot garanta că dorințele ți se vor împlini. Aceste zile sunt oricum marcate de incertitudine și îndoieli.

Leu

Simți că toți cei din jur încearcă, într-un fel sau altul, să se bage în relația ta. Dacă vrei să scapi de sugestiile necerute, va trebui să pleci undeva departe cu partenerul/a și să vă axați doar pe ceea ce simțiți unul față de celălalt. Nu lăsa frustrările acumulate să te facă să te îndepărtezi de persoana pe care o iubești.

Fecioară

Îți va fi greu să te exprimi, mai ales în raport cu omul pentru care ai o slăbiciune. Totuși, dacă vrei să ajungi la inima sa, trebuie să găsești cuvintele potrivite. Nu este exclus să te străduiești câteva zile, dar la final te vei bucura că nu ai renunțat. S-ar putea să existe și un moment în care să îți dorești să te faci remarcat/ă, chiar dacă nu prea îți stă în fire.

Floarea ta norocoasa, în funcție de zodie

Balanță

Venus retrograd în Leu te va face să îi simți și de această dată efectele amețitoare. Nu îți va fi ușor să comunici tot ce gândești, chiar dacă partenerul/a va avea deschiderea să te asculte. S-ar putea să încerci din răsputeri să îți impui punctul de vedere, dar această decizie nu este una tocmai inspirată. De ce? Răbdarea sufletului pereche s-ar putea termina la un moment dat.

Scorpion

Conjuncția planetară dintre Mercur și Venus retrograd de pe 27 iulie te va îndemna să îți expui mai mult relația și să nu mai ascunzi ce simți. Aproape toată săptămâna vei încerca să le spui celor din jur cât de mult îți iubești jumătatea și cât de fericiți sunteți împreună. Dacă nu ești sigur/ă de ceea ce simți, mai bine păstrezi discreția.

Săgetător

În această perioadă reușești să te bucuri din plin de compania partenerului/ei, chiar dacă micile probleme vă vor face și pe voi să vă pierdeți cumpătul, scrie Diva Hair. Trebuie să lupți cu orgoliul și să scapi de el. Dacă îi dai voie să iasă la suprafață, s-ar putea să simți că relația nu merge în direcția bună.

Capricorn

Vei avea suficiente motive de îngrijorare în intervalul 24 – 30 iulie, iar multe vor avea legătură cu fidelitatea iubitului/ei. În cazul în care bănuiești că nu îți este loial/ă, trebuie să te lămurești și să afli adevărul. Cum poți face asta? Întreabă-l/o direct și descoperă de unde vine acea neîncredere ce zace în tine.

Vărsător

Contextul astral te îndeamnă să faci un pas înapoi și să analizezi cu atenție relația în care te afli. Nu este o idee bună să iei decizii de moment, mai ales dacă nu ești convins/ă cine are dreptate în conflictele dintre tine și partener/ă. Ia o gură de aer și gândește-te bine la ce ai de făcut.

Pești

Simți că sufletul tău este tras în două direcții diferite în această săptămână și chiar nu știi ce drum să alegi. Dacă nu mai ai încredere în jumătatea ta, ar fi bine să îți amintești momentul care te-a făcut să te retragi din conexiunea ce a fost cândva extrem de puternică. Nu uita că omul de lângă tine are nevoie să știe adevărul.

Zodiile care nu te vor trăda niciodată. Vor pune mare preț pe loialitate și își vor respecta cuvântul dat