MENIU

Horoscopul dragostei, săptămâna 22 - 28 ianuarie. Astrele sunt decise să transmită trăiri intense. Patru zodii se vor simți mult prea emotive și vor reacționa la orice stimul

Horoscopul dragostei, săptămâna 22 - 28 ianuarie

Începutul săptămânii aduce cu sine o poziționare astrală sensibilă, cu Luna în Rac. Această conjunctură astrală delicată va amplifica sentimentele și emoțiile zodiilor, determinându-le să reacționeze intens la orice stimul, indiferent de cât de mic ar fi acesta. Cu toate acestea, pe parcursul săptămânii, planeta iubirii, Venus, își face simțită prezența în constelația Capricornului, aducând cu ea încredere și curaj în relații. Această influență astrală va spori abilitatea zodiilor de a se asuma și de a-și manifesta sentimentele, creând astfel oportunități de creștere și evoluție în planul dragostei.

Pe 24 ianuarie, Luna în Rac formează un trigon cu Neptun în Pești. Nativii de pe cercul zodiacal vor experimenta o mulțime de stări începând cu această zi și vor deveni mult mai înțelegători. Asta înseamnă că vor relaționa mai ușor cu persoanele din jur și se vor apropia fără rețineri de posibilele suflete pereche.

Ziua de 25 ianuarie aduce cu ea o Lună Plină purificatoare, care va străluci în constelația Leului. Brusc, zodiile vor fi mai afectuoase și își vor lăsa inimile să facă alegerile cele mai importante. Da, există riscul să apară și greșeli, dar în iubire, iertarea este mai importantă ca judecata faptelor pripite, nu?

Finalul de săptămână este marcat de ieșirea lui Uranus din retrogradare. Toată lumea scapă de blocajele ultimelor două luni, iar eliberarea vine odată cu această schimbare cosmică.

Ce mesaj secret transmite Universul în 2024, pentru fiecare zodie în parte

Berbec 

Mișcarea lui Uranus îți va reda motivația și vei avea energia necesară pentru a face lucrurile să funcționeze în relația ta. Dacă știi că ai alături partenerul/a potrivit/ă, nimic nu te poate opri să lupți pentru iubire. Această săptămână îți poate aduce echilibru și liniște sufletească.

Taur 

La începutul săptămânii va fi nevoie să ai mai multă grijă de tine. Epuizarea fizică și psihică te va ține departe de sufletul pereche și sigur nu îți dorești acest lucru. Dacă vrei să petreci timp de calitate cu partenerul/a, trebuie să fii în formă maximă.

Gemeni 

S-ar putea să observi, încă de la începutul săptămânii, că o persoană misterioasă îți oferă o atenție suplimentară. Bucură-te de această șansă pe care Universul a trimis-o în calea ta. Între voi se poate naște o pasiune uriașă dacă reușești să spargi barierele pe care ți le-ai pus de unul/a singur/ă.

Horoscop special. Începe Sezonul Vărsătorului. Ce zodii vor scăpa de bagajul emoțional și vor începe un nou capitol al vieții

Rac 

Astrele îți recomandă să nu te stresezi, chiar dacă iubirea ți se pare un ideal greu de atins. În aceste zile, ideile tale pot fi date peste cap de o întâlnire emblematică, așa că păstrează-ți speranța și pofta de viață. Există șanse să găsești marea dragoste!

Leu 

Te vei apropia de o persoană care are aceleași idealuri, ceea ce înseamnă că vei avea și partener/ă pentru discuții profunde și interesante. De multe ori, iubirea ajunge să unească doi oameni care luptă pentru un scop comun, ceea ce înseamnă că și parcursul poate fi mai ușor în echipă. Fii recunoscător/oare pentru această șansă!

Fecioară 

Nu prea ai chef de socializare în această perioadă, dar astrele îți recomandă să faci un mic efort. Dacă vei ieși în lume, vei întâlni și persoane atrăgătoare, care îți vor stârni interesul. Doar nu ai rata șansa de a-ți întâlni marea iubire, nu? Important este să nu îți pui singur/ă piedici.

Horoscopul săptămânii 22 - 28 ianuarie. O perioadă de luptă acerbă dintre temeri și curaj. Patru zodii vor reuși să înfrângă haosul

Balanță  

Dacă ești pe punctul de a începe o relație, trebuie să dai frâu liber sentimentelor. Doar așa vei înțelege ce a ales inima ta și cât de atrasă se simte de persoana pe care o ai în față. Astrele te sfătuiesc să nu te grăbești, dar nici să nu îți impui limite.

Scorpion 

Relația în care te afli s-ar putea să te facă să dezvolți anumite obsesii. Important este să găsești un echilibru și să îți înfrânezi pasiunile nebunești. În iubire nu este întotdeauna loc de extreme, căci sentimentele se pot demonstra și prin gesturi mărunte.

Săgetător  

Te așteaptă o săptămână provocatoare, în care pasiunea se va îmbina cu monotonia. Nu poate fi totul roz, dar trebuie să fii mulțumit/ă de propria persoană ca să primești ce îți dorești de la partener/ă. În cazul în care nu te apreciezi, respectul celuilalt va lipsi cu desăvârșire.

Cele mai naive zodii. Se lasă „vrăjite” chiar și de cele mai simple dulcegării și complimente

Capricorn  

Începutul de săptămână va fi plin de evenimente neprevăzute, care îți vor răpi destul timp și îți vor consuma foarte multă energie. S-ar putea să simți că nu ai niciun moment liber pentru a sta în compania jumătății, fapt ce te va face să acumulezi frustrări. Trebuie să te liniștești și să îți organizezi mai bine programul. Așa le vei face pe toate.

Vărsător  

În ultima vreme, ai făcut slalom printre obstacole și de fiecare dată ai reușit să ajungi la linia de sosire, unde te aștepta sufletul pereche. În această săptămână, vei dovedi încă o dată că nimic nu te oprește și că poți trece peste orice de dragul iubirii.

Pești 

Micile flirturi de care ai parte se pot transforma într-o iubire pasională, cum nu ai mai trăit. Trebuie doar să fii atent/ă la modul în care gestionezi situația și să nu lași nimic să te întoarcă din drum. Important este să faci doar ce simți când vine vorba de dragoste.

Horoscop special. Asteoroidul căsătoriei, Juno, este retrograd în Fecioară până în 21 aprilie 2024 și afectează fiecare zodie în parte