MENIU

Horoscop - Zile norocoase în vara 2017: zodia care se îmbogăţeşte peste noapte. A ta, oare?

Horoscop - Zile norocoase în vara 2017: zodia care se îmbogăţeşte peste noapte. A ta, oare?

Fiecare semn zodiacal are rezervate anumite zile care le vor oferi cadrul perfect pentru a avea parte de o vară memorabilă! Descoperă-le pe ale tale!

Berbec

Contextul astral al verii le oferă nativilor din Berbeci energia de a face schimbări majore în diferite aspecte ale vieţii. O întrunire de familie care va avea loc contribuie la îmbunătăţirea relaţiilor. Se pare că datele 1, 20 şi 26 ale fiecărei luni din această vară te aprind şi te alimentează cu energie. Deci poţi sta liniştită din acest punct de vedere, vei avea o vară fabuloasă şi plină de energie.

Taur

Vara aceasta, fericirea va fi mai uşor de găsit cu familia aproape. Conjunctura astrală va scoate în cale oameni care îi vor ajuta pe nativi să îşi crească nivelul de popularitate. Se vor deschide uşi pentru rezolvarea unor probleme care au fost amânate. Zilele de 4, 18 şi 31 ale fiecărei luni sunt zilele în care Taurii se vor simţi în pielea lor, iar asta se va vedea.

Gemeni

Întâmplările din această vară vor avea consecinţe asupra încrederii în sine a Gemenilor. Situaţiile pe care le întâmpină le permit să aibă succes financiar. Schimbarea bruscă de spirit reprezintă oportunitatea perfectă pentru a atinge cele mai înalte culmi. De asemenea, apar ocazii perfecte pentru întâlniri şi petreceri cu prieteni pe care nativii nu i-au mai văzut de multă vreme. Zilele norocoase ale Gemenilor sunt 14, 25 şi 28.

Citeşte continuarea pe divahair.ro.