MENIU

Horoscop vineri, 7 iunie. Ziua care va schimba tot!

Horoscop vineri, 7 iunie. Iată ce ne rezervă astrele pentru o zi de început de weekend!

BERBEC
Astăzi vi se îndeplinește o dorință ceva mai veche și nici că vă puteți concentra asupra altor activități.

TAUR
Aveți intuiție foarte bună și faceți față oricăror obstacole ce va vin în cale. Aveți activitate, dar cu toate acestea încă doriți să vă mai implicați în diverse planuri.

GEMENI
Astrele sunt de partea voastră astăzi. Veți avea parte de o zi extraordinară, mai ales dacă trebuie să faceți un drum în afara orașului.

RAC
Trebuie să faceți pace cu voi înșivă. Vă obosiți peste măsură dorind să executați totul de unul singur. Dacă cereți ajutorul cuiva, nu este semn de slăbiciune. Învățați asta.

LEU
Aveți un potențial mai mare decât credeați și cineva observă asta și are încredere în voi. Așteptați-vă la câteva provocări din partea acestei persoane.

FECIOARĂ
Trageți niște concluzii greșite și din cauza asta totul se da peste cap. Veți fi nevoiți să reveniți la niște chestiuni mai vechi și să le găsiți o altă abordare.

BALANȚĂ
Sunteți foarte atașați de partenerul de viață și vă este foarte drag în această perioadă. Numărați minutele până când o să ajungeți acasă și vă gândiți la un cadou pentru a vă demonstra iubirea.

SCORPION
Un prieten apropiat vă dă o veste care vă bucură. Sunt șanse mari să vă petrecti concediul undeva în afara țării alături de oameni dragi vouă.

SĂGETĂTOR
Viața de cuplu e liniștită încât nu doriți nimic altceva decât să stați în compania celui drag. Stați de vorbă pe îndelete cu persoana iubită și găsiți soluții la tot ce vă  deranjează pe amândoi.

CAPRICORN
Aveți un simț ascuțit atunci când vine vorba să îi depistați pe cei care încearcă să vă păcălească. Totuși, nu este cazul să îi suspectați pe toți. Unii oameni chiar au intenții bune.

VĂRSĂTOR
Vă simțiți foarte bine, pentru că ați făcut un gest caritabil și sunteți mândri de voi. Ați renunțat la ceva ce vă plăcea, pentru că o persoană are mai multă nevoie de lucrul respectiv

PEȘTI
Aveți o sclipire de moment ce vă face salvatorul grupului de prieteni. Aceștia se aflau într-un impas de mai multă vreme.

 

Sursa

Mai multe articole despre:
zodiac horoscop. zodii