MENIU

Horoscop vineri, 31 mai. O zi spectaculoasă, plină de neprevăzut

Horoscop vineri, 31 mai. Iată ce ne rezervă astrele în ultima zi de primăvară. 

BERBEC
Primiți o sumă de bani și aveți un zâmbet imens pe față. Deja aveți o mulțime de scenarii în cap pentru cheltuirea lor.

TAUR
Prietenii pleacă într-o mică escapadă, însă voi nu puteți merge pentru că aveți foarte multă treabă. Vă întristați, dar nu este cazul. Pe seară vă așteaptă și pe voi ceva distractiv.

GEMENI
Intrați în contact cu o persoană care va avea o influență foarte mare asupra voastră în următoarele luni. Ziua se anunță a fi una productivă.

RAC
Faceți echipă cu trei prieteni și mergeți la cumpărături. Este o zi destinată plimbării prin magazine. Vă pregătiți pentru o plecare din oraș.

LEU
Prioritățile voastre sunt diferite față de cele ale apropiaților și este posibil să intrați în câteva discuții contradictorii, dacă nu îndreptați dialogul către un subiect de interes comun.

FECIOARĂ
Proiecte mai vechi revin și vă vor ocupa mai tot timpul. Vor fi de succes, așa că merită tot timpul și munca investită pentru acestea.

BALANȚĂ
Astăzi este momentul să faceți schimbările pe care le așteptați de foarte mult timp. Aveți încredere în oamenii cu care interacționați și vă lăsați ghidați de aceștia.

SCORPION
Este cazul să renunțați la orgolii și să recunoașteți că poate nu ați avut cea mai bună reacție într-o situație. Doar așa relația cu persoană iubită se poate repara.

SĂGETĂTOR
Vă simțit suficient de confortabil la serviciu încât să abordați un subiect sensibil. Veți avea cuvintele la voi, așa că discuția va fi un succes garantat.

CAPRICORN
Începeți ziua de lucru în forță, iar ritmul alert de astăzi poate să vă aducă plângeri din partea colegilor. Pe de altă parte, implicarea voastră nu va fi trecută cu vederea.

VĂRSĂTOR
Aveți ocazia să faceți o schimbare în bine așa că nu ratați momentul. Trebuie să fiți foarte atenți și să primiți ce vi se propune.

PEȘTI
Toate calculele vă arată că trebuie să fiți puțin mai economi și începeți să tăiați bugetul destinat distracției. Un membru al familiei va fi nemulțumit.

 

Sursa

Mai multe articole despre:
horoscop zodiac zodii