MENIU

Horoscop vineri, 29 martie. O zi magică pentru două zodii! Își întâlnesc marea iubire

Horoscop vineri, 29 martie. Iată ce ne rezervă astrele pentru o zi de final de martie! 

BERBEC
Astăzi simțiți nevoia de mai multă atenție, iar partenerul de viață va face tot ce îi stă în putință să vă mulțumească. Seara primiți o surpriză de la familie.

TAUR
Lumea din jurul vostru vă dă o stare de bine. Toți vă complimentează și vă trageți energia pozitivă din gândurile bune.

GEMENI
Viața voastră se schimbă într-un mod interesant. Partenerul de viață vă propune o experiență inițiatică din care veți avea foarte multe lucruri de învățat.

RAC
Sunteți în centrul atenției astăzi. Faceți lucruri pe care alte persoane doar visează să le facă, iar situația nouă vă dă o stare de bine.

LEU
Veți fi foarte activi astăzi și o să rezolvați o mulțime de lucruri încă de la primele ore. La amiază o să aveți parte de o mare satisfacție.

FECIOARĂ
Toată ziua o să fiți plini de energie și harnici. Nu ratați șansa de a arăta ceea ce puteți la serviciu. Unul dintre șefi este cu ochii pe voi.

BALANȚĂ
Cel drag observă că treceți printr-o perioadă dificilă și că nu vă găsiți locul. Va încerca să ușureze totul punând la cale o surpriză care o să vă binedispună.

SCORPION
Aveți nevoie de o pauză, pentru că ați ajuns într-un punct de epuizare atât fizic, cât și psihic. Totuși, se anunță vești bune din punct de vedere financiar.

SĂGETĂTOR
Nu duceți lipsă de pretendenți, dar parcă simțiți nevoia să primiți mai multe complimente de la partenereul de viață. Îi propuneți să faceți ceva împreună pentru a vă revitaliza relația.

CAPRICORN
Puneți la cale ceva ce va îmbunătăți relația personală și mai ales modul în care vă înțelegeți cu partenerul de viață. Realizați cât este de important să lăsați de la voi atunci când trebui.

VĂRSĂTOR
Uneori simțiți nevoia să renunțați la viață voastră și să o luați de la capăt, însă realitatea spune altceva. Problemele apărute astăzi necesită toată atenția voastră.

PEȘTI
Vă lăsați purtați de val și ajungeți să faceți ceva ce vă place foarte mult, dar nu îndrăzneați până acum. Lăsați să iasă la suprafața părți necunoscute pentru apropiații voștri.

 

Sursa

Mai multe articole despre:
horoscop zodiac zodii