MENIU

Horoscop vineri, 22 martie. Schimbări neașteptate pentru două zodii

Horoscop vineri, 22 martie. Iată ce ne rezervă astrele într-o zi de primăvară autentică!

BERBEC
Nu acceptați toate proiectele care vi se propun, deoarece vă aglomerați foarte mult și nu o să mai aveți timp de nimic altceva. Faceți o listă cu tot ceea ce aveți în lucru și abia apoi oferiți un răspuns.

TAUR
Intuiția vă ajută să vă dați seama dacă intențiile unei persoane sunt sincere. Aveți încredere în capacitatea voastră de a cunoaște oamenii.

GEMENI
Aveți o zi ieșită din comun. Toate va merg bine și parcă nu vă vine să credeți că toate lucrurile se așează exact așa cum vă doreați.

RAC
Primiți multe critici referitoare la un proiect important. Aveți răbdare și priviți partea constructivă pentru că toate sunt în beneficiul vostru.

LEU
O decizie luată cu mult timp în urmă începe să aibă efecte astăzi. Se apropie o schimbare în viața voastră care vă va face fericiți.

FECIOARĂ
Sarcinile de serviciu par să fie din ce în ce mai multe. Stabiliți-vă prioritățile și rezolvați-le pe rând. Dacă vă apucați de mai multe lucruri în același timp există mari șanse să nu terminați niciunul.

BALANŢĂ
Dovediți că aveți spirit de negociatori și acest lucru este pe placul șefilor. Totul se vă soluționa în avantajul vostru dacă aveți o atitudine pozitivă și aveți argumente clare.

SCORPION
Vă raportați la ce se întâmplă astăzi prin prisma sentimentelor voastre. Este o zi în care lumea ar putea spune că gândiți cu inima.

SĂGETĂTOR
Este momentul să nu vă mai stresați pentru lucruri care nu țin de voi. Încercați să priviți partea plină a paharului și să vă bucurați de toate lucrurile frumoase din viața voastră.

CAPRICORN
Efectul pe care îl produceți asupra oamenilor va fi mai important decât realizările ce pot fi cuantificate.

VĂRSĂTOR
Nu aveți nicio treabă urgentă, așa că vă ocupați cu decorarea spațiului de acasă, vă îngrijiți de sănătate și duceți la bun sfârșit sarcini mai vechi.

PEŞTI
E o zi în care vă feriți de tot ce înseamnă formal. Comunicare liberă, jocuri, distracție, idei creative, toate acestea vă caracterizează.

 

Sursa

Mai multe articole despre:
horoscop zodiac zodii