MENIU

Horoscop special. Jupiter, marele aducător de noroc, iese din retrograd pe 30 decembrie. Cum se va schimba viața zodiilor

Jupiter, marele aducător de noroc, iese din retrograd pe 30 decembrie

Marele Jupiter, planeta aducătoare de noroc și expansiune, își va pune capăt retrogradării pe data de 30 decembrie și va reveni în mișcare directă, ceea ce crează un context favorabil pentru o transformare semnificativă în bine pentru fiecare zodie în parte.

Jupiter poartă energia învățării superioare, norocului, noi aventuri și posibilități nesfârșite. Aici au loc oportunitățile și creșterea.

Această planetă filosofică ne permite să ne extindem ideologiile actuale și să dobândim o mulțime de cunoștințe. Jupiter poartă o vibrație masculină care introduce acțiunea divină. Jupiter va aduce claritate cu privire la ce trebuie făcut în continuare în numele dezvoltării personale și al abundenței materiale.

Taurul este al doilea semn astrologic din astrologie. Cuvantul cheie ale Taurului este „Am” și este guvernat de planeta Venus.

Acesta este un moment minunat pentru a vă scufunda în diferite sisteme de credințe, culturi și puncte de vedere. Călătoriile în străinătate pot fi în carte, deoarece acest lucru va ajuta la obținerea unei perspective prin experiența de viață neprețuită. Jupiter direct în Taur poate ajuta și cu idei inovatoare care pot aduce câștiguri financiare și securitate.

Jupiter tranzitează prin fiecare casă și semn zodiacal timp de aproximativ un an acasă. În 2023, a intrat în Taur în perioada 16 mai 2023 – 25 mai 2024.

Această planetă progresivă retrogradează patru sau cinci luni o dată. Retrograd este atunci când un corp planetar se mișcă înapoi, dar este mai mult despre energia blocată la nivel extern. Jupiter devine retrograd pe 4 septembrie 2023 și va deveni direct pe 30 decembrie 2023.

Jupiter retrograd va aduce o perspectivă despre cum să depui efort conștient pentru a primi schimbări și noi moduri de gândire. Scufundarea adânca și recunoașterea locurilor în care am putea sta stagnanți este vitală în această perioadă.

Jupiter direct în Taur ne cere să implementăm transformarea care este benefică pentru abundența materială prin autoexplorare. Făcând acest lucru, putem face spațiu pentru ca creșterea mentală și spirituală să se manifeste.

Horoscop: Jupiter direct în Taur pentru semnele solare

Jupiter în Taur va impacta fiecare zodie într-un mod diferit, deoarece toți avem o hartă natală unică pentru experiența noastră pe Pământ. Semnul Soarelui este sinele și modul în care ne arătăm în ce lume.

Jupiter în Taur pentru Berbec

Aceasta este o perioadă favorabilă pentru a înțelege cum să construim bogăție financiară. Esti capabil să planifici și să elaborezi strategii într-un mod care este completat de o mentalitate largă. Așteapta-te să vezi o creștere a abundenței dacă îți organizezi bine resursele materiale.

Există, de asemenea, oportunitatea de a dobândi înțelegere despre tine prin vindecarea intensă a ceea ce te împiedică de la expansiune. Fă-ți acest timp pentru a te concentra pe a scăpa de ceea ce nu mai servește pentru a face loc noului.

Horoscopul anului 2024 - Berbec. Provocări depășite cu determinarea specifică zodiei

Jupiter în Taur pentru Taur

S-ar putea să fii plin de un sentiment de fascinație pentru mediul înconjurător atunci când Jupiter este direct în zodia ta. Există inspirație pentru a învăța într-un mod care este benefic pentru creșterea ta. Ia asta ca pe o oportunitate de a explora o cale diferită pentru a câștiga bogăție și resurse.

Toleranța și acceptarea curg mereu în această perioadă. Te afli într-un loc în care să renunți la ceea ce nu mai servește și să faci loc experiențelor pozitive. Acest lucru va fi benefic, mai ales în următoarele luni.

Horoscopul anului 2024 - Taur. Provocare fără precedent: Ai grijă de propriile dorințe și nevoi!

Jupiter în Taur pentru Gemeni

Există o oportunitate extinsă de creștere a carierei atunci când Jupiter devine direct. În timpul acestui ciclu, există șansa de a obține recunoaștere de la un public mai larg. Acest lucru poate veni sub formă de promovare, creare de rețele și încercare de ceva diferit de strategia ta obișnuită.

Acest lucru te va ajuta să te simți mai împlinit și mai dornic să intri în centrul atenției. Lasă-ți abilitățile și talentele să strălucească. Nu știi niciodată ce oportunitate va veni să-ți bată la ușă!

Horoscopul anului 2024 - Gemeni. Șansa de a întâlni oameni unici și incitanți. Atenție la sănătate!

Jupiter în Taur pentru Rac

Acesta este un moment benefic pentru a-ți crește cercul social și a învăța de la cei din jur. Există dorința de a te conecta cu indivizi care sunt capabili să te învețe ceva. Procedând astfel, acest lucru va crea un sentiment de bază comună și înțelegere a diferitelor sisteme de credințe. Esti îndrumat să iti examinezi obiectivele pe termen lung și să visezi departe. Acum nu este momentul să rămânem mici. Pregăteste-te pentru descărcări și perspective divine. Ai încredere în capacitatea ta de a-ți manifesta realitatea.

Horoscopul anului 2024 - Rac. Astrele te provoacă să ieși din zona de confort și să ai mai multă încredere în tine. Noroc la bani

Jupiter în Taur pentru Leu

În timp ce tu ești obișnuit să fii sinele tău de foc, Jupiter îți cere direct să mergi înăuntru. Așteapta-te ca iluminarea spirituală și vindecarea să aibă loc. Acest lucru te va ghida către următorul nivel de ascensiune și conștientizare.

Acest lucru este legat de renașterea și transcenderea ego-ului. Sunt evidențiate starea în singurătate și clarificarea moralității și a valorilor tale. Învață cum să integrezi și să accepți sinele tău umbră pentru a obține stăpânirea de sine.

Horoscopul anului 2024 - Leu. Vei străluci în carieră. An bun pentru organizarea finanțelor

Jupiter în Taur pentru Fecioară

Ce schimbare transformatoare pentru tine! Jupiter zâmbește direct cu privire la capacitatea ta de a câștiga încredere în sine și sentiment de apartenență prin depășirea nesiguranțelor tale. Nimic nu te mai poate reține. Tu vezi lumea cu ochi proaspeți și cu o inimă deschisă.

Construiesti o fundație care îți va permite să îți urmezi ambițiile și obiectivele în anul următor. Așteaptă-te la un punct de vedere pozitiv și la o stare de a fi mai relaxată. Libertatea de exprimare autentică ar trebui să fie obiectivul tău numărul unu în timpul acestui tranzit.

Horoscopul anului 2024 - Fecioară. Astrele îți dau curaj în dragoste. Situația financiară se stabilizează

Jupiter în Taur pentru Balanță

Îmbunătățirea situației tale financiare este la orizont. Atragi o creștere a banilor și a activelor tale. S-a regasit curajul de a merge dupa ceea ce vrei sa obtii. Hobby-urile sau talentele tale ar putea fi o sursă de bogăție suplimentară și stabilitate.

Există, de asemenea, dorința de a-ti reevalua sistemele de valori. Ceea ce părea atât de important înainte poate să nu aibă greutate pe măsură ce crești și te transformi. Toate acestea fac parte din proces, așa că descope ce contează cel mai mult pentru tine.

Horoscopul anului 2024 - Balanța. Un an cu fluctuații financiare. Astrele te provoacă să îți găsești echilibrul

Jupiter în Taur pentru Scorpion

Aceasta este o perioadă prosperă pentru a-ti crește cunoștințele și abilitățile pentru a evolua. Profită de orice oportunități educaționale disponibile. Acest lucru ar putea veni sub formă de învățare de la cineva din comunitatea ta sau de la călătorii din apropiere.

Toate formele de comunicare vor curge liber și vor oferi șansa de a învăța ceva nou. Acorda atenție informațiilor disponibile în mediul tau. Creativitatea ta este la cote maxime, așa că profită și de asta!

Horoscopul anului 2024 - Scorpion. Astrele îți dau agresivitate și inițiativă, mai ales în dragoste. Evita suprasolicitarea sistemului nervos

Jupiter în Taur pentru Săgetător

Jupiter în Taur va aduce o nouă descoperire rădăcinilor și tradițiilor familiei tale, scrie SfatulParintilor. Ti se cere să iti explorezi latura ancestrală și să obții cunoștințe despre modul în care trăiau ei. Reconectarea cu locul de unde ai venit este o modalitate puternică de a adopta un punct de vedere și un simț al înțelegerii diferit.

Există, de asemenea, șansa ca moștenirile sau abundența financiară prin intermediul unui membru al familiei să apară. Un sentiment de bunăstare și stabilitate este posibil, atâta timp cât ești motivat să faci treaba.

Horoscopul anului 2024 - Săgetător. Când ai crezut că ai lăsat trecutul în urmă, acesta se întoarce și te trage înapoi în vârtejul emoțiilor

Jupiter în Taur pentru Capricorn

În timp ce s-ar putea să fii obișnuit cu banalul, Jupiter în Taur îți cere să găsești plăcere în viața ta de zi cu zi. Există șansa de a face acest lucru prin activități creative și lăsându-te să te distrezi.

Aceasta este, de asemenea, o perioadă frumoasă pentru a încerca un nou hobby sau activitate cu scopul principal de a aduce bucurie. Concentrează-te pe sentimentul tău de minune ca un copil pentru lumea din jurul tău pentru a afla mai multe despre tine.

Horoscopul anului 2024 - Capricorn. Astrele te pun în fața unei decizii cruciale: Vei renunța la familie, sau la bani?

Jupiter în Taur pentru Vărsător

Atenția ta ar trebui să se concentreze asupra sănătății și rutinei atunci când Jupiter merge direct. Este posibil să te fi luptat cu găsirea echilibrului atunci când vine vorba de toate domeniile vieții tale. Acesta este un moment vital pentru a investi în starea ta de bine înainte de a duce la autodistrugere.

Descopera diferite moduri de a obține armonie prin îngrijirea de sine și stabilirea limitelor. Poate exista interes în încercarea diferitelor modalități de vindecare, cum ar fi plantele medicinale, munca corporală și meditația.

Horoscopul anului 2024 - Vărsător. Un an în care vei avea de luat decizii importante. Astrele favorizează relații autentice construite pe respect reciproc

Jupiter în Taur pentru Pești

Relațiile de tot felul sunt accentul principal atunci când Jupiter merge direct. Acorda-ti timp pentru a recunoaște ceea ce ai învățat prin anumite persoane și modul în care aceștia joacă un rol în expansiunea ta ca persoană.

Există, de asemenea, oportunitatea de colaborare care aduce o creștere a finanțelor tale. Ține-ți ochii deschiși în căutarea persoanelor care ar putea părea diferite de cercul tău obișnuit. Nu-ți fie frică să te pui acolo și să te bucuri de plimbare!

Horoscopul anului 2024 - Pești. Universul te provoacă să găsești echilibrul dintre muncă și viața personală