MENIU

Horoscop special: Jupiter intră în Gemeni pe 25 mai și stă acolo un an. Viețiile zodiilor vor fi schimbate din temelii

Jupiter, planeta norocului, abundenței și a potențialului nostru cel mai înalt, va intra în Gemeni pe 25 mai 2024. Jupiter este cea mai mare planetă din sistemul nostru solar, deci când se schimbă în zodiac, tindem să simțim acest lucru.

Jupiter petrece aproximativ 12 luni în fiecare semn al zodiacului, și de data aceasta, Gemenii sunt în centrul atenției. Astrologii antici considerau Jupiter planeta norocoasă și credeau că atunci când era în semnul tău, erai învăluit în noroc! Așa că acum e rândul Gemenilor să primească această belșug și binecuvântare.

Jupiter în Gemeni 2024-2025

Gemenii nu sunt cea mai confortabilă destinație pentru Jupiter să viziteze. Jupiter vrea să se extindă și să crească. Vrea să privească imaginea de ansamblu, dar Gemenii sunt curioși cu privire la toate detaliile. Au dificultăți în a vedea imaginea de ansamblu și, în schimb, vor să vadă detaliile, să pună întrebări și să analizeze numeroasele posibilități potențiale.

Gemenii sunt zodia curioasă care continuă să pună întrebări. Gemenii sunt copilul care întreabă „De ce?” pentru a zecea oară. Nimic nu poate vindeca apetitul nesățios de a continua să întrebe și să analizeze.

Gemenii sunt guvernați de planeta Mercur, așa că această planetă mesageră va colora experiența noastră cu Jupiter în Gemeni. Rețineți, Jupiter este planeta expansiunii, deci ne putem aștepta ca temele Gemenilor și ale lui Mercur să fie extinse.

Teme ale Gemenilor și ale lui Mercur

  • Adevăr vs. minciună
  • Spiritual vs. Material
  • Povesti
  • Acorduri contractuale
  • Relații de fraternitate
  • Comunicare
  • Procese de gândire
  • Autoreflexie
  • Media, jurnalism, vorbire publică, crearea de conținut
  • Călătorii și transport
  • Viața socială
  • Comunitatea noastră imediată (adică vecinii noștri)
  • Lucrul cu mâinile noastre

Toate aceste domenii vor fi expuse când Jupiter intră în Gemeni. Cum Gemenii sunt, de asemenea, un semn de aer, am putea simți o ușoară înălțare mentală, sau poate vom dori să adoptăm o abordare mai ușoară și mai socială decât înainte.

Gemenii știu cum să spună o poveste bună, iar această poveste poate fi folosită ca un dar sau ca o armă. În timp ce putem fi predispuși să fim înșelați sau manipulați, spiritul deștept și intelectul energiei Gemenilor ne va ajuta, de asemenea, să depășim situația, trebuie doar să rămânem conștienți!

La un nivel mai profund, Gemenii sunt reprezentați de gemeni, unde unul dintre gemeni este muritor și celălalt este nemuritor. Acest lucru semnifică dualitatea experienței umane. Putem simți două lucruri opuse în același timp și ambele pot fi adevărate. Pot exista două părți ale poveștii, și poate exista și un lume materială și una spirituală.

Conectarea acestei idei de dualitate sau mai degrabă, echilibrarea acestei idei de dualitate este ceva ce energia Gemenilor ne încurajează să explorăm. Cu Jupiter în Gemeni, am putea simți nevoia de a explora aceste teme sau de a săpa mai adânc în ceea ce pot însemna pentru noi.

Jupiter în Gemeni 2024

În 2024, Jupiter în Gemeni va face două alinieri incredibil de puternice – va fi în trigon cu Pluto și va forma cuadratură cu Saturn. De asemenea, va petrece o perioadă decentă de timp în retrograd.

Horoscopul banilor pentru săptămâna 20-26 mai. Astrele ne dau noi idei de a face bani. Două zodii vor scăpa de datorii

Jupiter în trigon cu Pluto – 3 iunie 2024

Jupiter în trigon cu Pluto ne va ajuta să descoperim și să înțelegem mai adânc energiile lui Pluto în Vărsător. Pluto este planeta tuturor lucrurilor ascunse, deci am putea simți că suntem ghidați ușor să scoatem la lumină unele modele inconștiente care trebuie să iasă la iveală în beneficiul nostru și al lumii din jurul nostru. Acest lucru ar putea fi o situație pozitivă pentru o vindecare mai mare. Am putea chiar să vedem progrese sau dezvoltări mai mari în ceea ce privește problemele de sănătate mintală.

Jupiter în cuadratură cu Saturn – 20 august și 24 decembrie 2024

Jupiter în cuadratură cu Saturn ne va reîntore în decembrie 2021. Există ceva care îți iese în evidență în acest moment? În decembrie 2021, am experimentat o aliniere astrologică rară cunoscută sub numele de Marea Conjuncție. S-ar putea să ne găsim reîntorcându-ne la teme și lecții din acea perioadă.

Jupiter în cuadratură cu Saturn poate aduce în discuție probleme legate de limite, figuri de autoritate și locurile în care ar trebui să eliberăm sau să recăpătăm un simț al controlului. Jupiter în pătrat cu Saturn poate face lucrurile dificile, dar și mai satisfăcătoare.

Jupiter retrograd: 9 octombrie 2024 – 4 februarie 2025

Jupiter va intra în retrograde în Gemeni, din octombrie 2024 până în februarie 2025. Retrogradarea lui Jupiter nu ne afectează așa cum o face retrogradarea lui Mercur sau Marte. În schimb, este pur și simplu un moment în care suntem chemați să ne schimbăm atenția de la energiile mari și expansive pe care Jupiter le oferă și să ne concentrăm în schimb pe detalii mai mici. Cum Gemenii aduc o atenție naturală asupra detaliilor mai mici, acest lucru ar trebui să fie o energie foarte armonioasă de lucrat cu ea.

Horoscopul dragostei pentru luna IUNIE 2024. Suișuri și coborâșuri pentru îndrăgostiți. Două zodii își pot găsi marea iubire

La ce întrebări să-ți răspunzi cu Jupiter în Gemeni

Cum pot să îmi extind modul în care mă exprim?

Care este stilul meu de comunicare?

Există ceva ce pot face pentru a fi mai autentic?

Ce poveste continui să mi-o spun?

Cum pot rescrie această poveste dintr-o nouă perspectivă?

Care sunt cele 3 lucruri pe care le pot face pentru a-mi onora latura spirituală?

Care sunt cele 3 lucruri pe care le pot face pentru a-mi onora corpul fizic în această lume materială?

Care sunt cele 5 lucruri pe care le pot face pentru a-mi îmbogăți viața socială?

Care sunt cele 3 modalități de a-mi transforma energia anxioasă în energie creativă?

Reflectă asupra obiceiurilor tale de pe rețelele de socializare, cum le poți face mai conștiente?

Horoscopul lunii IUNIE 2024. Soarele începutului de vară dezgheață prieteniile și comunicarea. Lună plină de noroc pentru două zodii

Mai multe articole despre:
zodiac horoscop berbec jupiter gemeni