MENIU

Horoscop special 16 august 2023: Luna Nouă în Leu – Zodiile care vor risca totul pentru dragoste și cele care vor lua decizii impulsive

Horoscop special 16 august 2023

Aproximativ în fiecare lună, există o lună nouă care repornește ciclul lunar și are loc pe măsură ce luna călătorește împreună cu soarele, oferind acel aspect invizibil de pe Pământ. Dintr-o perspectivă a astrologiei, lunile noi anunță o tabără curată și oferă oportunități de a înflori și de a se transforma. Și cu o lună nouă în Leu, îți va oferi șansa de a deveni cel mai încrezător și curajos in sine.

Creșterea cerurilor pe 16 august, luna nouă în Leul sigur de sine te invită să fii puțin egoist cu timpul tau și să iti acorzi prioritate – chiar dacă înseamnă să renunți la planuri de îngrijire personală sau a crea noi conexiuni cu ceilalți.

Ca zodie, Leul este în mod natural iubitor de distracție, deoarece guvernează toate lucrurile legate de inimă, cum ar fi dragostea, creativitatea și toate pasiunile tale. Acestea fiind spuse, sezonul Leului, care durează din 22 iulie până pe 23 august, te conectează cu copilul tău interior, oferindu-ți o perspectivă suplimentară jucăușă asupra chestiunilor serioase. De asemenea, te inspiră să-ți îmbraci armura în fața adversității. Cu semnul de foc care vizează toate plăcerile tale, luna nouă în Leu este un moment minunat pentru a te delecta cu pasiunile tale și a te pierde în activitatile tale preferate.

În timp ce au un echilibru bun între a fi ușurați și curajoși, leii au, de asemenea, tendința de a fi puțin obsedați de sine. Adică, actele de egoism îți pot împiedica relațiile tale cu ceilalți.

Berbec 

Urmează-ți pasiunile pe noi căi, Berbec. Această lunație este permisiunea de a fi jucăuș și de a te bucura de toate lucrurile care îți aduc plăcere. Această lună nouă este una frumoasă pentru ca Berbecul să atingă copilul lor interior. Adu inghetata în parc pentru o distracție nostalgică cu un iubit.

Taur 

Retragerea în zona ta de confort nu trebuie să fie prea previzibilă, Taur. Această lună nouă palpitanta te ajută să vezi că există o mulțime de moduri de a aduce emoție în spațiultau. Este un moment frumos să regândești ideile de decor și să te îngropi în mostre de vopsea. Stabilirea limitelor este foarte importantă acum.

Zodiile care oferă dragoste toxică. Horoscopul iubirii neîmplinite

Gemeni 

A vorbi pentru tine nu a fost niciodată mai ușor, Gemeni. Este un moment frumos pentru Gemeni să-și stabilească intențiile în jurul învățării viitoare și să fie deschiși la conversații interesante. Pot apărea și noi conexiuni interesante chiar acum – fii deschis să iti extinzi comunitatea.

Rac 

Să-ți asumi riscuri poate fi un lucru frumos, Rac. Doar nu pierde din vedere care este jocul tău final. Racii sunt în proces de revizuire a sistemului lor de valori cu această lună nouă. Veștile surprinzătoare despre bani s-ar putea face cunoscute, ceea ce este cu atât mai mult motiv pentru a le trece prin finanțe.

Leu 

Leu, luna nouă din zodia ta îți oferă forța de a-ți exprima adevărata formă. De la debutul unui stil nou până la reinventarea completă a valorilor tale. „Leonina dintre noi va analiza ce înseamnă cu adevărat acțiunea centrată pe inimă pentru ei. Folosește puterea acestei lunații pentru a stabili intențiile și a-ți schimba atenția asupra a ceea ce înseamnă să apari în lume în mod autentic.

Fecioară 

Să fii confortabil în singurătatea ta iti poate da puterea să rezonezi cu tine, cucopilul interior, Fecioară. Familiarizeaza-te din nou cu momentele care aduc bucurie în lumea ta. Acesta este un moment oportun pentru odihnă și relaxare profundă, care ar putea părea să te răsfăți într-un film solo sau să te pierzi într-un muzeu de artă.

Balanță 

A te înconjura de prietenii durabile este ceea ce înseamnă această lună nouă, Balanță. Invitațiile la petreceri vor costa probabil ceva bani, dar testul vine cu a decide la care inima ta vrea cu adevărat să participe. Este în regulă să fii selectiv cu persoanele carora le dai timpul tău.

Îngerii tăi păzitori, în funcție de ziua săptămânii în care te-ai născut

Scorpion 

Toți ochii sunt ațintiți asupra ta pentru a face o impresie majoră asupra lumii, Scorpion. Fii atent la etica în muncă și păstreaza-ti finalul strâns în viziune pe măsură ce progresezi în proiecte. Această lună nouă ar putea aduce câteva surprize la biro. Este vorba de a lucra mai inteligent, nu mai greu, acum.

Săgetător 

Luna nouă înflăcărată îți dă pofta naturală de călătorie, Săgetător! Dar ai grijă de deciziile excesiv de impulsive – explorarea chiar acum are intenția de a-ti schimba punctul de vedere. Această lunație vie cu energia aventuroasă pe care o tânjesc săgetătorii, scri Sfatul Parintilor. Deși călătoria ar putea să nu decurgă așa cum a fost planificată, cunoștințele acumulate vor merita.

Capricorn  

Acesta ar putea fi o perioadă tulbure în timp ce sortezi ceea ce nu iti mai permite creșterea, Capricorn. Acestea fiind spuse, această lună nouă este despre a înfrunta arta de a da drumul. Această lună nouă, deși în cele din urmă iubește, ar putea fi, de asemenea, cuplată cu încurajarea pentru o vindecare profundă. Să te pierzi pe parcurs este firesc, dar atâta timp cât rămâi fidel bucuriei tale interioare, nu vei pierde nimic.

Vărsător 

A-ți deschide inima către iubire și plăcere nu înseamnă să-ți abandonezi independența, Vărsător. Un parteneriat pe care Vărsătorii nu l-au văzut niciodată venind ar putea veni în jurul acestei luni noi și este o oportunitate de a vedea unde se află inima lor. Indiferent de starea relației tale, a fi vulnerabil cu inima ta se va dovedi plină de satisfacții chiar acum.

Pești  

Adaugă niște condimente în rutina ta zilnică, Pești! Prioritizarea stării de bine este o modalitate incredibilă de a actiona în această lună nouă palpitant. Această lună nouă este o oportunitate excelentă de a lua în considerare un nou obicei unic. Sunt încurajate ideile creative, la fel ca și plantarea semințelor pentru un proces simplificat.

5 femei care sunt sarea și piperul zodiacului. Horoscopul relațiilor perfecte