MENIU

Horoscop săptămânal 5-11 februarie 2018. Soluții concrete la conflictele tale, în funcție de zodie

Horoscop săptămânal 5-11 februarie 2018. Iată care sunt previziunile pentru săptămâna 5-11 februarie 2018 realizate pentru fiecare zodie conform lui Russell Grant, astrolog celebru cu experiență de peste 50 ani. Russell Grant este primul astrolog care a prezentat în ultimii 300 ani o citire profesionistă de horoscop unui membru al Familiei Regale Britanice, anume Reginei Mama.

Horoscop săptămânal 5-11 februarie 2018. Conform lui Russell Grant, contextul astrologic pentru fiecare zodie predispune la apariția sau activarea anumitor situații de viață care ne pot pune în dificultate sau pot fi oportunități pentru împliniri mult dorite. Orice situație are o rezolvare, orice conflict are o soluție, orice oportunitate trebuie simțită și speculată că să dea roade.

Mai ales dacă alegi să vezi lucrurile diferit și să acționezi diferit. Astrologul prezintă aceste potențiale situații precum și recomandările sale cum să le abordezi că să îți fie bine.

El este considerat neoficial „astrologul Casei Regale Britanice” datorită acurateții informațiilor oferite și a recomandărilor date membrilor familiei regale și apropiaților lor, în aliniere cu legile Universului. Banii, sănătatea, iubirea ne vin nelimitat dacă respectăm aceste reguli ce ne guvernează oricum, fie că ne place  sau nu.

Russell Grant este autor de cărți bestseller și este personalitate media, horoscopul și activitatea să fiind apreciate zilnic de peste 4 milioane de persoane.

Fă acțiuni că să ai inima ușoară

Grijile care te țin treaz noaptea pot fi de la neînțelegeri în căsnicie până la discuții cu alți membri ai familiei. În oricare caz, insomnia nu este distractivă. Ai nevoie să porți discuții deschise ca să clarifici orice situație, iar când celălalt îți spune că nu are resentimente, te simți eliberat și cu inima ușoară. Fă-ți timp să îți hrănești componentă sensibilă și senzitivă din ține. O plimbare pentru shopping, o masă de bună calitate gourmet sau o cină romantică cu omul iubit îți va reaminti că în viață există și altceva ce contează în afară de datorie și muncă.

Fă orice că să te scuturi de plictiseală

Ia inițiativa și fă primul pas legat de ideile tale noi cât timp ai și determinarea și energia necesare. Îți poți canaliza eforturile productiv în strânsă legătură și cu casă ta, cu jobul și cu rutină zilnică. Nu intenționezi să faci valuri prea mari dar ești pregătit să scuturi acea plictiseală care te tot amenință să te tragă în jos. Vei primi vești de la distanță care îți aduc o stare de bucurie într-o relație cu cineva drag. Poți finaliza planuri pentru o călătorie sau poți avansa în direcția această, fapt ce îți va da motive suplimentare să te uiți spre viitor cu entuziasm. 

Atenție la comunicare

Cineva din anturajul casei tale sau de la servici este foarte sensibil. Dacă discuți subiecte delicate în timp ce această persoană este supărată, pot apărea consecințe tulburi. Spune ce nu trebuie și te alegi cu ditai conflictul verbal. Mai târziu în săptămâna, comunicarea va fi mai ușoară așa că ai răbdare. Dacă te simți insistent și nerăbdător legat de o idee de afaceri pentru bani, indicația e să te retragi din pașii pe care i-ai făcut până acum. Mai bine să fii în siguranță decât plin de regrete.

Citește continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 

Mai multe articole despre:
horoscop săptămânal februarie horoscop