MENIU

Horoscop: Şanse să câştigi la loto, în funcţie de zodie

Sunt puţini cei care nu s-au gândit măcar o dată la această perspectivă, motiv pentru care jocurile de noroc şi în special cele de tip Loterie sunt atât de populare. Îţi arătăm mai jos care sunt şansele tale de a câştiga la loto în funcţie de zodie.

Vărsător (21 ianuarie - 18 februarie)

Eşti o visătoare în toată puterea cuvântului, dar eşti şi foarte norocoasă. De aceea, ai toate şansele să te trezeşti bogată peste noapte

Data viitoare, încearcă numerele: 19, 9, 45, 26, 5, 36.

 

Peşti (19 februarie - 20 martie)

Crezi cu tărie că vei câştiga şi chiar eşti dispusă să investeşti o sumă ceva mai mare în bilete la loto, pentru a-ţi spori şansele. Norocul nu apare nici dacă îl "forţezi", deci cea mai bună abordare este relaxarea.

Data viitoare, încearcă numerele: 19, 13, 42, 25, 5, 33.

 

Berbec (21 martie - 20 aprilie)Eşti o persoană foarte norocoasă, iar pe lângă faptul că zodia ta îţi oferă toate şansele să câştigi la loto, eşti genul de om care nu va fi copleşit de un câştig mare. Ai capacitatea de a investi cu cap orice sumă de bani, astfel încât să câştigi şi mai mult.

Data viitoare, încearcă numerele: 21, 12, 45, 26, 3, 33.

Taur (21 aprilie - 21 mai)Eşti foarte raţională şi munceşti din greu să atingi bunăstarea financiară la care visezi. Dar nu se ştie niciodată de unde sare iepurele, iar dacă unele caracteristici astrale personale indică asta, te poţi număra printre fericiţii câştigători.

Data viitoare, încearcă numerele: 17, 9, 41, 27, 2, 33
Restul zodiilor pe Eva.ro.
Mai multe articole despre:
loto horoscop numere extrase zodii