MENIU

Horoscop PAŞTE. Ce au pregătit astrele pentru Paşte. Drame de familie, dar noroc la BANI

Horoscop PAŞTE. Ce au pregătit astrele pentru Paşte. Drame de familie, dar noroc la BANI

Pregatirile pentru Paste sunt in toi. Lista de cumparaturi e aproape gata, iar de curatenie urmeaza sa te apuci din moment in moment. Cum vor decurge insa cele cateva zile de sarbatoare doar astrele pot sti.

Iata la ce trebuie sa se astepte fiecare zodie in parte:

Berbec

Radiezi, esti in culmea fericirii, iar Pastele acesta are menirea sa iti sporeasca si mai mult starea de beatitudine. Vei avea alaturi cele mai dragi persoane din viata ta, care te rasfata nu doar cu multa atentie, ci si cu o sumedenie de cadouri. Comunicarea cu cei apropiati este excelenta.

Taur

Nu lasa cumparaturile de Paste sa iti secatuiasca bugetul. Pastreaza o suma cat de mica pentru un rasfat personal.

Gemeni

Iti vei petrece zilele de Paste alaturi de grupul de prieteni facuti la locul de munca si, daca printre ei se numara si un sef, atunci e foarte probabil sa ti se propuna un business avantajos sau o promovare.

Rac

Si tu ai parte de armonie si de romantism zilele care vin. Daca esti singur, nu este exclus ca la petrecerile cu prietenii sa intalnesti si o persoana din afara cercului de amici a carei prezenta sa ti se para extrem de interesanta.

Leu

Esti indragostita, iar Pastele scoate la lumina latura ta romantica. Se pare ca sarbatoarea aceasta te transforma spiritual, cel putin pentru cateva zile, scrie ele.ro.

Fecioara

Odata cu Pastele se incheie o perioada destul de stresanta si simti nevoia sa te relaxezi. Nu ai chef nici de curatenie si nici de oaspeti, dar de voie de nevoie tot va trebui sa te mobilizezi.

Balanta

Te bucuri de o forma fizica de invidiat, ceea ce iti va permite sa muncesti mult in aceasta perioada. Dar iti va face placere.

Scorpion

O sursa neasteptata de bani se iveste la orizont. Poate fi vorba de o prima binemeritata sau chiar despre un castig la loterie.

Sagetator

Ti se va umple casa de oaspeti in toate cele trei zile de Paste si nu vei avea parte de pic de liniste. Nu iti displace, ii vei primi pe toti cu placere si te vei da peste cap ca ei sa se simta bine.

Capricorn

Anul acesta, cel mai probabil vei petrece Pastele in familie, pentru ca, in ciuda obiceiului, nu prea ai chef de petreceri zgomotoase sau de un concediu scurt si aglomerat.

Varsator

Treci printr-o perioada destul de dificila si va trebui sa faci fata multor provocari. Ai grija ce si cat mananci, pentru ca esti predispusa unor excese culinare care ar putea avea efecte neplacute.

Pesti

Esti intr-o forma fizica fantastica, ceea spune totul. Vei face, dar vei si primi o multime de cadouri, pentru ca te numeri printre rasfatatele zodiacului in zilele care urmeaza.

Mai multe articole despre:
Paşte horoscop horoscop paşte