MENIU

Horoscop martie 2019: Apar lucruri neprevăzute pentru toate zodiile

Horoscop martie 2019

Horoscop martie 2019. Horoscopul lunii martie aduce schimbări pentru toate zodiile. Iată ce i s-a pregătit și zodiei tale.

Horoscop martie 2019. BERBEC - Te pregătești pentru o revoluție solară. Ajungi față în față cu umbrele și sentimentele pe care le-ai reprimat până acum. Nu te stresa prea mult și acordă-ți timpul pe care îl meriți. Vei fi înconjurată de prieteni și apar în peisaj relații sentimentale noi. Ai grijă doar să nu faci prea multe compromisuri.

TAUR - Ești pregătită mental pentru toate schimbările care apar în viața ta. Este ceva în aer care te face să ieși din zona ta de confort. Pregătește-te pentru o revoluție în viața ta. Zona carierei va fi favorizată și vei reuși să faci toate lucrurile pe care ți le dorești pe plan profesional.

Începe o primăvară norocoasă pentru 3 zodii

Horoscop martie 2019. GEMENI - Simți că poți zbura până la stele. Zona carierei este favorizează și începi să te gândeșți la ce îți dorești cu adevărat în viața profesională. Ai putea avea parte de câteva zile mai complicate la job și de discuții înșelătoare cu superiorii. Gândește liber și pregătește-te pentru lucrurile bune care urmează să apară pe plan sentimental. Se întrevede și o călătorie.

RAC - Îți asumi riscuri bazându-te doar pe intuiție. Îți extinzi orizonturile și totul pare să fie un vis frumos. Viața ta sexuală va fi mai activă ca niciodată. Ai grijă doar să nu iei toate problemele lumii asupra ta. Nu ai nevoie de așa ceva.

LEU - Spiritul tău începe să evolueze. Începi să dizolvi barierele care te-au reținut până acum în drumul tău. Îți alegi persoanele din jurul tău după modul în care vibrați împreună. Vei fi mai comunicativă ca niciodată, însă ai grijă să nu te încarci cu ce nu ai nevoie.

Horoscop martie 2019. FECIOARA - Înveți ceva nou despre tine. Fii foarte atentă la conversațiile pe care le ai și asigură-te că stai departe de vampirii energetici. Nu te arunca în relații care ți se par ok la început pentru că lucrurile se pot schimba rapid.

BALANȚĂ - Începi să ieși din rutina ta zilnică. Vei fi mai empatică și mai atentă cu cei din jur ca niciodată. Ai grijă însă să nu te uiți pe tine. Nu lucra până la epuizare și nu te încărca deloc cu energii negative. Asumă-ți riscuri creative și ai putea avea doar de câștigat.

SCORPION - Ești mai creativă ca niciodată. Imaginația ta nu are limite și totul devine magic în jurul tău. Asigură-te doar că nu te implici în proiecte care îți pun în pericol creativitatea. Simți nevoia să te detașezi puțin de cei din jur și să iei o pauză. Vei pune punct unor relații care îți fac rău.

Horoscop 25 februarie - 3 martie. Zodia care cunoaște adevăruri dureroase

Horoscop martie 2019. SĂGETĂTOR - Ai nevoie să fii singură. Nu începe discuții pe care știi că nu le poți termina și nu te arunca în relații de care nu ai nevoie. Prietenii tăi vor fi lângă tine atunci când vei avea nevoie de ei, deci nu îți fie teamă să le plângi pe umăr.

CAPRICORN - Ai gânduri care îți dau aripi. Visezi cu ochii deschiși mai mult ca niciodată și ai tendința să te pierzi în gânduri. Apar câștiguri financiare neașteptate, așa că nu îți fie teamă să îți faci un cadou pe care ți-l doreai de mult timp. Cariera ta primește un aer proaspăt.

VĂRSĂTOR - Încerci să fii realistă. Te concentrezi mai mult pe lucrurile care îți aduc liniște și conforn. Cu toate acestea, trebuie să îți pui gândurile și viaţa în ordine. Nu face investiții importante în luna Martie pentru că s-ar putea să le regreți. Apare și o nouă relație sentimentală la orizont.

Horoscop martie 2019. PEȘTI - Sărbătorești luna în care ești născută. Începe un sezon miraculos pentru tine. Te simți plină de energie, însă nu uita să rămâi cu picioarele pe pământ. Nu lua decizii importante și nu semna contracte fără le studiezi cu atenție înainte.

Sursa: girly.ro

Mai multe articole despre:
horoscop horoscop martie Horoscop martie 2019