MENIU

Horoscop marți, 18 decembrie. O zi dezastruoasă pentru două zodii, un nativ primește o veste șoc

Horoscop marți, 18 decembrie. Iată ce ne-au pregătit astrele într-o zi autentică de iarnă!

Horoscop marți, 18 decembrie. 

BERBEC
Sunteți plini de elan și aveți inițiative inspirate. Puteți avea mari satisfacții pe plan profesional și intelectual, dacă dați dovadă de perseverență.

TAUR
Cu prilejul unei călătorii în interes personal, s-ar putea să faceți cunoștință cu o persoană importantă care vă poate deveni partener de afaceri.

GEMENI
Viața de cuplu e liniștită încât nu doriți nimic altceva decât să stați în compania celui drag. Stați de vorbă pe îndelete cu persoană iubită și găsiți soluții și explicații la tot ce vă preocupă pe amândoi.

RAC
Aveți parte de o zi extraordinară. Relațiile sentimentale se îmbunătățesc, iar situația financiară se echilibrează, așa că aveți toate motivele să zâmbiți.

LEU
Sunteți fermecători astăzi, iar partenerul de viața nu are nicio șansa să se plictisească alături de voi. Veți avea parte de multe ocazii de a trăi aventuri romantice.

FECIOARĂ
Este o zi bună pentru a vă face planuri pe termen lung și pentru investiții. Nu vă neglijați familia și încercați să le explicați de ce ați luat anumite decizii.

BALANȚĂ
Dispuneți de câteva ore libere și planificați o ieșire în oraș cu cei dragi. Se vor bucura de prezența voastră pentru că în ultima perioadă v-ați dedicat tot timpul serviciului.

SCORPION
Vă urmați instinctul și o luați pe un alt drum față de cel la care se aștepta toată lumea. Este ceva neobișnuit pentru voi, dar se va dovedi a fi decizia potrivită.

SĂGETĂTOR
Faceți câteva schimbări în program, pentru că trebuie să ajungeți în câteva locuri pentru întâlniri care nu erau planificate. Sunteți puțin dați peste cap, dar nici nu puteți refuza.

CAPRICORN
Mulți oameni depind de voi și simțiți că responsabilitatea este imensă. De aceea nu faceți nicio mișcare fără să o analizați foarte atent înainte.

VĂRSĂTOR
Vă întâlniți cu cineva și urmează o discuție lungă și obositoare. Din fericire, rezultatul va fi unul bun pentru voi și o să vă permiteți ca în viitorul apropiat să faceți ceva ce vă place.

PEȘTI
Astăzi nu aveți de ce să vă faceți probleme financiare pentru că ați aflat că nu mai trebuie să dați o sumă de bani și în acest fel o să dispuneți de finanțele necesare pentru a face exact ceea ce vă doriți.

 

Sursa

Mai multe articole despre:
horoscop zodiac zodii