MENIU

Horoscop joi, 21 martie. Se schimbă radical viața unei zodii

Horoscop joi, 21 martie. Iată ce ne rezervă astrele în prima zi a primăverii astronomice! 

BERBEC
Intrați într-o perioadă de schimbări emoționale și încercați să vă echilibrați între două extreme. Nu este un moment bun să vă faceți planuri mari, duceți lipsă de energie și nici cu banii nu stați prea bine.

TAUR
Aveți idei atractive și un intelect ascuțit, motiv pentru care atrageți multe persoane interesate să colaboreze cu voi.

GEMENI
E o zi ideală pentru a comunica. Ați vrea să nu vă opriți din pălăvrăgit cu prietenii și să vă distrați tot timpul, însă e nevoie să vă ocupați și de treburi importante.

RAC
Uneori vă simțiți singuri chiar dacă sunteți înconjurați de prieteni. Aceasta este una din acele zile, așa că vă luați ceva timp să vă regăsiți.

LEU
Dispuneți de o sumă de bani în plus față de salariu și vreți să o investiți. Vă gândiți câteva ore și apoi găsiți afacerea perfectă pentru voi. Vă bucură gândul că pe viitor veți avea o altă sursă de venit.

FECIOARĂ
Cineva din trecut nu vă dă pace și vă simțiți încolțiți. Salvarea vine din partea unui amic care știe fiecare detaliu și vă sare în apărare.

BALANŢĂ
Schimbările din ultimele luni v-au obosit. Aveți nevoie de o pauză și ar fi cazul să o planificați din timp. Vă gândiți serios la variantă de a pleca câteva zile din țară.

SCORPION
Proiectul la care lucrați de câteva luni începe să își arate rezultatele și vă simțiți foarte mândri. La început nici nu sperați la un asemenea succes, iar acum vă doriți mai mult.

SĂGETĂTOR
Ziua se anunță a fi una interesantă din punct de vedere social. Oameni importanți vor apărea la momentul portivit și vă vor oferi informațiile de care aveți nevoie.

CAPRICORN
În ultima perioadă a fost cam multă agitație și aveți nevoie de o vacantă. Luați o pauză și relaxați-vă, deoarece temperamentul vulcanic v-ar putea aduce numai necazuri dacă nu gândiți la rece.

VĂRSĂTOR
Orgoliul vă impiedică să vă recunoașteți greșelile. Considerați că nu aveți nicio parte de vină, dar dacă nu analizați cu atenție situația, riscați să pierdeți pe cineva important din viața voastră.

PEŞTI
Apar niște probleme în domeniul sentimental, insă totul poate fi depăsit dacă țineți minte că trebuie să fiți generoși. Este nevoie de multă comunicare și de dăruire, pentru a trece peste orice probleme.

 

Sursa

Mai multe articole despre:
horoscop zodiac zodii