MENIU

Horoscop financiar. Zodia care stă pe un munte de bani

Horoscop financiar. Zodia care stă pe un munte de bani

Descoperă previziunile astrale pentru zodia ta şi află cum vei sta cu dragostea, sănătatea, banii sau cariera în această săptămână!

Berbec

E posibil ca în această săptămână să devii mai gelos și mai posesiv față de persoana iubită. Partea și mai proastă este că acest lucru se întâmplă fără un motiv real, iar reproșurile tale nejustificate îți pot pune pe fugă partenerul în cât mai scurt timp posibil. Ai grijă să nu distrugi o relație doar din cauza faptului că ești nesigur pe tine!

Săptămâna aceasta nu vei întâmpina probleme cu banii, ba chiar unele se vor rezolva fără să faci nimic în acest sens. Se pare că o rudă îndepărtată îți va lăsa o moștenire sau vei primi un bonus la serviciu pentru prestația ta din ultima perioadă. Încearcă să îți achiți datoriile, dar nu uita nici de răsfăț!

Taur

Viața profesională te menține destul de ocupat în această săptămână, ceea ce înseamnă mai puțin timp liber alături de persoana iubită. Din fericire, vei avea parte de toată susținerea ei, însă când te eliberezi, ești dator să recuperezi tot ce s-a pierdut în aceste zile. Dacă ești singur, nu este exclus ca un fost partener să revină în prim-plan.

În această săptămână există riscul să pierzi o sumă de bani, însă nu va fi atât de mare încât să faci o tragedie din asta. Treci peste și, dacă a fost greșeala ta, încearcă să înveți ceva din această întâmplare. Atât timp cât prin acțiunile tale nu lezezi interesele nimănui, totul este sub control.

Citește continuarea aici.

Mai multe articole despre:
horoscop